Discover the finest spaces
Delen

Coming soon: Huize Randenbroek Amersfoort

TeKa Groep is eigenaar geworden van het  monumentale Huize Randenbroek in Amersfoort. Directeur Timo Kruft gaat het pand op korte termijn geschikt maken en inzetten als evenementenlocatie voor zakelijke bijeenkomsten en daghoreca.

Het 17e-eeuwse landhuis is een rijksmonument met een bijzondere geschiedenis. Los van zijn middeleeuwse oorsprong is het gebouw ook verbonden met de beroemde Nederlandse bouwmeester Jacob van Campen, die het huis in de 17e eeuw bewoonde.

“De komende jaren zal het aantal locaties worden uitgebreid”

In eigen woorden

Timo Kruft: “Het is een fantastisch pand in een schitterende omgeving en ligt centraal in Nederland. Met de openstelling kunnen we een extra toevoeging geven aan het prachtige opgeknapte park en zijn we trots dat we Huize Randenbroek in een nieuwe fase kunnen brengen.”

Huize Randenbroek8

Vooruitzicht

De TeKa Groep exploiteert ruim 10 historische locaties in Nederland. Waaronder Het Centraal Ketelhuis en De Rijtuigenloods in Amersfoort, Het Oude Stadhuys in Gouda en Kasteel Duurstede in Wijk bij Duurstede.

“De aankomende jaren zal het aantal locaties verder worden uitgebreid en de aankoop van Huize Randenbroek past in onze groeistrategie,” meldt Kruft. TeKa werkt de komende tijd aan de voorbereiding en opening van de historische locatie.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.