Discover the finest spaces
Delen

The College Hotel wordt overgenomen door Corendon

De exploitatie en het management van The College Hotel gaat over in Corendon Hotels & Resorts.  Atilay Uslu van de Corendon Group en Michael van de Kuit van de Nedstede Groep hebben daarover een overeenstemming bereikt. Per 1 oktober 2014 wordt het Amsterdamse boetiekhotel, dat in 2005 als opleidingshotel is geopend, in dezelfde vorm en onder dezelfde naam voortgezet.

Corendon als hotelketen
Corendon investeert in The College Hotel en haar medewerkers met als doel de plek in de top van de Amsterdamse vier- en vijfsterren boetiekhotels te behouden. Sinds begin 2014 is Corendon naast tour operator en luchtvaartmaatschappij ook actief als hotelketen. The College Hotel betekent een mooie, volgende stap in het Amsterdamse hotelwezen.

“Veel mensen kennen ons van vakantiereizen en luchtvaart maar nog niet van eigen hotels.”

 

Eerste boetiekhotel 
“Wij zijn trots dat we The College Hotel Amsterdam mogen toevoegen aan het portfolio van Corendon Hotels & Resorts. Veel mensen kennen ons van vakantiereizen en luchtvaart maar nog niet van eigen hotels”, aldus Atilay Uslu tegen MICE & Business Travel.

“The College Hotel is ons eerste boetiekhotel in Nederland en over enkele maanden openen we ons eerste viersterren Vitality Hotel aan de Aletta Jacobslaan in Amsterdam. Onze hotels zijn gericht op zakenreizigers en toeristen die in betaalbare luxe willen ontspannen en genieten. Wij willen hotels aanbieden waar het een feest is om te verblijven en waar een fantastische beleving gecreëerd wordt voor de gast.”

[bron: Mice & Business Travel]

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.