Discover the finest spaces
Delen

City ID Group TWENTY EIGHT opent op Stadionplein in Amsterdam

City ID Group TWENTY EIGHT, het eerste appartementenhotel onder City ID Suites, is geopend. Het gebouw op het Amsterdamse Stadionplein is ontworpen door Prof. Hans Kollhoff Architekten, een internationaal gerenommeerd architectenbureau. 

TWENTY EIGHT heeft 56 appartementen en studio’s, waarin internationale allure hand in hand gaat met een toegankelijke sfeer. Elk appartement of studio heeft een woongedeelte, een volledig uitgeruste keuken en een comfortabel kingsize bed. Met Schiphol om de hoek en het Vondelpark als achtertuin is het appartementenhotel een mooie uitvalsbasis voor de internationale reiziger.

Lokale identiteit

De positionering van TWENTY EIGHT is vergelijkbaar met die van boutique hotels: ingetogen luxe, relatief kleinschalig, bijzonder design en persoonlijke service staan voorop. In het design van dit hotel komt de lokale identiteit van Amsterdam komt volop terug. Zo zijn de hoofdeinden van de bedden geïnspireerd op Amsterdamse grachtenpanden, vind je in elke badkamer Delftsblauwe tegeltjes en komt de kleur ‘Nederlands oranje’ terug in het interieur. Daarnaast kan je in Het Amsterdamse Proeflokaal, het restaurant in het hotel, de smaak van de stad proeven. Van traditionele Amsterdamse gerechten tot internationale smaken die de afgelopen eeuwen hun weg hebben gevonden naar de hoofdstad.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.