Discover the finest spaces
Delen

Circustheater blijft trots de naam van AFAS Software dragen

Het grootste musical theater van Nederland zal ook de komende jaren met trots de naam ‘AFAS Circustheater’ dragen. De samenwerking tussen Stage Entertainment en AFAS Software is gestart in de zomer van 2011 en is gisteren, maandag 19 mei, verlengd met drie jaar. De contractverlenging is getekend op het nieuwe hoofdkantoor van Stage Entertainment, aan de Zuidas te Amsterdam. Namens AFAS Software proostten Bas van der Veldt en Truus Koppelaar samen met Tanja Dik en Kassandra Dommisse-Reebergen, namens het AFAS Circustheater/Stage Entertainment, op het voortzetten van de samenwerking.

Win-win partnerschap
“De afgelopen drie jaar hebben wij de samenwerking met AFAS Software als zeer positief ervaren. AFAS laat zien hoe sport-, (AZ/AFAS Stadion) en cultuur- (AFAS Circustheater) sponsoring hand in hand kunnen gaan. Een win-win partnerschap waarin AFAS een podium is geboden voor het uitbouwen van hun naamsbekendheid. Komend theater seizoen zullen meer dan 500.000 gasten de prachtige musical Billy Elliot komen bezoeken en biedt het AFAS de mogelijkheid om een breed en groot publiek te bereiken in een omgeving die passie en professionaliteit uitstraalt” aldus Tanja Dik.

Maximale synergie
AFAS CEO Bas van der Veldt benadrukt dat de samenwerking met het Circustheater erg succesvol is geweest. “In de afgelopen drie jaar hebben we heel veel mensen een mooie avond bezorgd. Tegelijkertijd hebben deze mensen op informele wijze kennis kunnen maken met ons bedrijf. We hebben dan ook niet lang na hoeven denken over een verlenging van het contract. Zeker niet met een veelbelovende musical als Billy Elliot in het vooruitzicht. Ten tijde van de première in november van dit jaar zullen wij, in samenwerking met het Circustheater, in ons eigen Da Vinci Theater een musical workshop geven voor kinderen van de bassischolen in Leusden. Op deze manier proberen we maximale synergie te creëren tussen enerzijds onze landelijke sponsoractiviteiten en anderzijds de activiteiten die we op lokaal niveau uitvoeren.”

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.