Discover the finest spaces
Delen

Château St. Gerlach in Valkenburg viert dit jaar haar zilveren jubileum

Château St. Gerlach viert dit jaar haar 25e verjaardag. Al sinds de opening in 1997 is de locatie een magische plek met een bijzondere aantrekkingskracht. Een monument vol herinneringen van een indrukwekkende schoonheid en grandeur. Afgelopen 15 september bestond Château St. Gerlach precies 25 jaar en de hele maand september organiseert de locatie jubileum activiteiten. 

Ter gelegenheid van het jubileum organiseert de locatie in Valkenburg verschillende activiteiten voor gasten en buurtbewoners. Het landgoed kijkt vooral vooruit. in de keukens werken ze in toenemende mate met lokale en ambachtelijke producten uit eigen moestuin, het WIJLand. Deze wordt samen met buurtbewoners onderhouden. Gasten kunnen een jubileumarrangement reserveren, aan de slag om de Geul afvalvrij te maken of kennismaken met kunstenaars in de beeldentuin tijdens het artistieke proces.

Château St. Gerlach 25 jaar

Floris Kemper, directeur en gastheer bij Château St. Gerlach zegt: “Al 25 jaar lang zet het team van Château St. Gerlach zich op deze plek in voor het creëren van unieke herinneringen. In een kwart eeuw zijn het landgoed en de omliggende natuur daarmee uitgegroeid tot ten ware destinatie voor gasten die even willen afschakelen en om inspiratie op te doen.”

Château St. Gerlach ligt in een betoverende groene heuvellandschap. Gevestigd in een voormalig klooster uit de vijftiende eeuw en midden tussen de boom- en wijngaarden is ze een populaire locatie voor meetings en events. “Al 25 jaar is Château St. Gerlach een plek waar ondernemerschap, vakmanschap en inspiratie verbonden worden. Er heeft veel bij ons plaatsgevonden, van het wereldcongres van de NATO tot het bezoek van President G.W. Bush en vele andere unieke momenten. Laten we ook de evolutie van het landgoed zelf niet vergeten met het St. Gerlach Paviljoen & Kasteelhoeve en het WIJland. Kortom, een stabiele uitvalsbasis voor velen en wij hebben de dankbare en verantwoordelijke taak om het landgoed weer klaar te maken voor de volgende 25 jaar.”, zegt Camille Oostwegel, Eigenaar & Algemeen directeur van Oostwegel Collection. 

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.