Discover the finest spaces
Delen

Chassé Connect: flexwerken in het culturele hart van Breda

Chassé Theater opende deze week haar nieuwe flexwerkruimte. Chassé Connect, zoals het nieuwe gedeelte heet, ligt boven de loungebar en beschikt over goede faciliteiten om te netwerken, vergaderen en presenteren. Flexwerkers zo van maandag tot en met vrijdag in het Bredase theater terecht voor rustige werkplekken in een creatieve omgeving.

Theatersfeer

Chasse Connect is een mooie lichte ruimte, met zitjes voor verschillende gelegenheden. Zo kunnen mensen zich afzonderen in de zogenaamde Skulls, moderne en stijlvolle afgeschermde hokjes. Ook is er ruimte om met groepen bij elkaar te zitten en is er een plug&play scherm voor presentaties. De theatersfeer komt terug in de achterwand van de ruimte, die is behangen met theateraffiches.

“De nieuwe flexwerkruimte versterkt de droom van het Chassé Theater om meer levendigheid te krijgen in de foyer”

De nieuwe flexwerkruimte versterkt de droom van het Chassé Theater om meer levendigheid te krijgen in de foyer, de Straat van Hertzberger. Zo opende het theater deze maand ook haar nieuwe restaurant Gerecht, dat de hele dag open is, en het Van Dijnsenpodium in de foyer. Het podium wordt ingezet voor open podia en andere culturele programma’s, maar is daarnaast te gebruiken voor en zakelijke initiatieven. Met al deze vernieuwingen komt er meer dan ooit reuring in het Chassé Theater.

Zakelijke events

Het Chassé Theater bevindt zich nabij de grens tussen Nederland en België, aan de rand van het centrum van Breda en kenmerkt zich door zijn architectonische waarde en zeer gevarieerde programma-aanbod. Naast het bieden van theatervoorstellingen is het Chassé Theater, door de uitgebreide technische mogelijkheden en prachtige ambiance, bij uitstek geschikt als locatie voor zakelijke evenementen, als congressen, productpresentaties, seminars en (bedrijfs)feesten.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.