Discover the finest spaces
Delen

Central Studios Utrecht, Maison van den Boer en Oseven bundelen krachten

Evenementenlocatie Central Studios Utrecht en de Koninklijke Van den Boer Groep met haar catering- en eventmerken Maison van den Boer en Oseven happening and food gaan een exclusieve samenwerking aan. Ze bundelen hun krachten om samen de Utrechtse evenementenlocatie Central Studios met een eigentijdse en nieuwe invulling nog beter te positioneren binnen de Utrechtse en landelijke evenementenmarkt.

Vermarkten
Naast een culinaire samenwerking gaan Maison van den Boer, Oseven en Central Studios Utrecht een actieve rol spelen bij het vermarkten van de evenementenlocatie.

“De combinatie van de locatie, creativiteit, lef en vakmanschap maken deze samenwerking ijzersterk.”

 

Experience Kitchen
Central Studios Utrecht begon begin jaren negentig als televisiestudio. In de afgelopen 22 jaar is Central Studios Utrecht uitgegroeid tot een veelzijdige en multifunctionele evenementenlocatie, centraal geleden en goed bereikbaar met auto en OV. Central Studios Utrecht beschikt over verschillende ruimten en een 2.200 vierkante meter vrije vloer, geschikt voor congressen, beurzen, zakelijke evenementen, culturele events, productpresentaties en personeelsfeesten. Daarnaast kunnen foodies hun hart ophalen in de bijzondere ‘Experience Kitchen’.

Gastvrijheidsbeleving
De Koninklijke Van den Boer Groep is er trots op om samen met de Central Studios Utrecht te werken aan een optimale gastvrijheidsbeleving: “De combinatie van de locatie, creativiteit, lef en vakmanschap maken deze samenwerking ijzersterk.”

[foto’s: Koninklijke Maison van de Boer Groep / Central Studios Utrecht]

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.