Discover the finest spaces
Delen

‘Casa Clothing’: Hotel Casa 400 lanceert nieuwe kledinglijn

Het team van Hotel Casa 400 is letterlijk in een nieuw jasje gestoken. Na een aanloopperiode van zes maanden lanceert Hotel Casa400 in samenwerking met uniformleverancier Persu een nieuwe kledinglijn, onder de naam ‘Casa Clothing’.

“Eigentijds en hip”
Het uniformen proces is gestart met een moodboard waarin de Casa collega’s hun wensen kwijt konden, om mee te nemen in het nieuwe design. “Er is gekozen voor een eigentijdse en tevens hippe kledinglijn waarin comfort en kwaliteit een belangrijke rol spelen. De kleuren donkerblauw en roze zijn leidend geweest vanuit de Casa 400 huisstijl, met hier en daar kleine details verwerkt. ‘We zijn enorm trots op de nieuwe kledinglijn welke Persu samen met het management en medewerkers van Casa400 hebben neergezet. Het was een dynamisch en interactief proces wat heeft geleid tot een fantastisch resultaat”, aldus Jan-Willem Weebers van Persu.

Typisch Casa
Het karakter van Casa 400 komt goed tot uiting in de nieuwe kledinglijn; De kleding is jong en verfrissend, out of the box, gewaagd, anders dan anders, zonder het spreekwoordelijke doel voorbij te schieten. Het typische Casa roze en blauw zijn de (accent)kleuren welke terug komen in de verschillende kledingstukken. Net als Casa 400 een maatschappelijke rol vervult, is ook de kledinglijn op een maatschappelijk verantwoorde wijze tot stand gekomen. Hotel Casa 400 heeft zich in drie jaar tijd op de kaart weten te zetten als een verfrissend nieuw hotel in Amsterdam. Het nieuwe karakter wordt nu letterlijk gedragen door het gehele team.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.