Discover the finest spaces
Delen

Businessavond startsein voor Autosalon Autotron

Een nieuw evenement moet je in één keer goed neerzetten. Met die gedachte in het achterhoofd trekt de organisatie van Autosalon Noord-Brabant alle registers open. Van 30 oktober tot en met 2 november kunnen bezoekers rekenen op een onvergetelijke belevenis bij Autotron Rosmalen. Het evenement wordt officieel geopend met een speciale businessavond.

Brabant in business
Tijdens deze officiële opening zullen de leden van businessclubs uit diverse delen van de provincie elkaar ontmoeten. Een prominente gast zal het startsein voor het evenement geven. Tijdens een gezellige Brabantse avond biedt het businessevent goede mogelijkheden om te netwerken. Er worden minstens 900 bezoekers verwacht.

“Tijdens de officiële opening zullen de leden van businessclubs uit diverse delen van de provincie elkaar ontmoeten.”

 

9000 vierkante meter
“Nu de crisis grotendeels achter ons ligt en de economie zich herstelt, achten de dealerbedrijven van Autostad Den Bosch de tijd rijp om een mooi feestje te bouwen. Tijdens de allereerste editie van de Autosalon verwelkomen zij autoliefhebbers om 9000 vierkante meter aan de nieuwste modellen van meer dan dertig merken te bewonderen.”

Meer informatie over de businessavond is te vinden op de website van Autosalon Noord-Brabant. Op vrijdag 31 oktober gaan de deuren open voor het publiek.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.