Discover the finest spaces
Delen

Business Centers van Center Parcs compleet vernieuwd dankzij investering van 740 miljoen

De afgelopen jaren werden alle 21 parken van Center Parcs compleet vernieuwd. Niet alleen de accommodaties, de restaurants en de zwembaden, maar ook de business centers van het bekende recreatiepark. Deze restyling kostte maar liefst 740 miljoen euro. Eén van de redenen voor deze vernieuwing is om bekender te worden als locatie voor zakelijke meetings en events. “Veel van onze reguliere gasten werken bij een bedrijf dat interesse kan hebben in ons zakelijke aanbod. Een onderdeel wat wij gekscherend nog weleens ‘the best kept secret’ van de organisatie noemen. We brengen daar als team graag verandering in”, aldus Alex Waelbers, Country Sales Manager bij Center Parcs. 

Zijn collega Eelco van Schellebeek, Country Sales Manager van Center Parcs en Sunparks in Nederland, vult aan: “Per land zorgen we in een aantal parken met een team van specialisten, in samenspraak met onze opdrachtgevers, voor een onvergetelijke ervaring. Dat doen we met ons eigen aanbod maar ook met lokale partners.” Alex noemt een voorbeeld: “Denk aan het vernieuwde Center Parcs Park De Haan aan de Belgische kust. Hiermee bieden wij niet alleen voor Belgen een perfecte uitvalsbasis voor een meeting of event, maar ook voor Nederlanders is het park in combinatie met de kust en Brugge de ideale plek voor een verblijf met collega’s en of familie.”

Center Parcs Business Centers

Ook zakelijke klanten die al wel ervaring hebben met Center Parcs als zakelijke aanbieder, wil het bedrijf graag opnieuw welkom heten. “Als organisatie willen wij ook specifiek deze doelgroep uitnodigen om opnieuw kennis te maken met ons unieke zakelijke aanbod”, vertelt Eelco. In Nederland wordt de focus vooral gelegd op de parken De Eemhof, Hotel & Park Zandvoort en Limburgse Peel. De Eemhof heeft een Business Center met negen multifunctionele zalen en een lounge met bar. Daarnaast kun je er allerlei soorten teambuildingsactiviteiten doen zoals boogschieten, klimmen en bowlen.

Het Business Center van Hotel & Park Zandvoort heeft vier vergaderzalen en drie boardrooms, daarnaast kun je hier allerlei activiteiten op het strand toevoegen aan je event. Tenslotte heeft Limburgse Peel vier vergaderzalen, een event lounge en een evenementenhal waardoor je dit Business Center ook exclusief kunt huren voor grote events zoals congressen. Verder kun je hier gaan Supa Golfen, bowlen en beach volleyballen.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.