Discover the finest spaces
Delen

Buitenplaats Amerongen vernieuwt Koetshuis

Evenementenlocatie Buitenplaats Amerongen heeft haar Koetshuis volledig opnieuw laten ontwerpen en herinrichten. De multifunctionele eventruimte in het ruim 100 jaar oude Koetshuis heeft diverse bouwtechnische aanpassingen ondergaan en een nieuwe inrichting gekregen.

Directeur-eigenaar Peter-Paul Swijnenburg van Buitenplaats Amerongen: “Buitenplaats Amerongen staat bekend om de combinatie van een eigentijds interieur op een historische locatie. Na acht jaar was het Koetshuis toe aan vernieuwing.”

 

[box title=”Over het Koetshuis” type=”whitestroke” pb_margin_bottom=”no” width=”1″] • Capaciteit voor 225 personen
• Icm de Stallen uit te breiden tot 350 personen
• Hoge zoldering en eigentijdse uitstraling
• Fraai terras met uitzicht op het kasteel Amerongen
• Bar, airconditioning, gratis wifi, beamer en projectieschermen en geluidsinstallatie.
[/box]

 

Karaktervol

Er zijn grotere ingrepen uitgevoerd zoals het plaatsen van een wand met een open haard, en logistieke verbeteringen zoals een open luik naar de keuken. “Het groene karakter van het landgoed is doorgetrokken door middel van een ‘green wall’ en met meubels van onder meer ontwerpers Charles and Ray Eames is er een karaktervolle ruimte ontstaan met tijdloos design waarbij de grandeur uit het verleden behouden is.”

 

 

Het Koetshuis is de tweede ruimte van Buitenplaats Amerongen die dit jaar vernieuwd is. Eerder deze zomer onderging de bovenverdieping van het zeventiende-eeuwse Poortgebouw een metamorphose. Architect Ron Verduijn van Van Hoogevest Architecten tekende wederom voor het ontwerp.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.