Discover the finest spaces
Delen

Tango, vlees en wijn: Buenos Aires is de perfecte zakelijke bestemming

Buenos Aires: een zonnige stad waar de tango, heerlijk vlees en goede wijnen centraal staan. En laat dat nou een perfecte combinatie zijn voor een MICE-tripje.

01. Sucre

Sucre was het eerste restaurant in haar soort om te openen in Buenos Aires in 2002. Dertien jaar later hoort het restaurant nog steeds bij de beste restaurants van Zuid-Amerika. Simpliciteit en seizoensgebondenheid zijn kernwoorden voor chefkok’s Fernando Trocca’s aanpak.

sucre06

02. Hotel Mio

In dit hotel komt het wijnthema waar Argentinië zo bekend om staat overal terug. Zo zijn de deuren van oude wijnvaten gemaakt. In elke hotelkamer prijkt een grote badkuip, volledig handgemaakt van hout. Een bijzonder hotel, met een bijzondere uitstraling.

03. La Brigada

In het land dat bekend staat om haar fantastische stukken vlees kunt u La Brigada zeker niet overslaan. In La Brigada is het vlees zo mals dat het een waar paradijs is voor carnivoren. Perfect om weer op kracht te komen na een dag vergaderen in de grote stad.

04. Vibes Hotel

Fantastisch concept hotel geïnspireerd door alles wat met muziek te maken heeft, in de hippe wijk Palermo. Overal hangt vinyl in lijsten opgehangen en het hotel is vol met kleur. De residence DJ Luciano draait zijn sounds in de lounge op de begane vloer. Er is zelfs een opnamestudio in het hotel aanwezig.

05. Hotel Vitrum

De gekleurde glazen panelen schitteren u tegemoet wanneer u Hotel Vitrum binnentreedt. Glamour en gemak gaan hand in hand in de Art Gallery en de tuin, twee fantastische plekken voor evenementen. Van business meeting tot zakenlunch: Hotel Vitrum is het perfecte decor voor elke gelegenheid.

Foto credits

SCHOLZ am Park, Restaurant 5: http://veggieday-stuttgart.de/wp-content/uploads/2013/09/Restaurant-5.jpg, Cube, Hotel Scholl en Le Méredien

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.