Discover the finest spaces
Delen

Het leven in Brussel voorbij de wafels en Vlaamse frieten

Als u bent uitgekeken op de Vlaamse frieten en de met chocolade overgoten wafels (hypothetisch gezien dan, want toegegeven: dat zal niet snel gebeuren), zijn er nog zoveel meer dingen die Brussel te bieden heeft. Historie, gezellige barretjes, maar ook een aantal toplocaties die niet overgeslagen mogen worden tijdens uw MICE-trip.

01. The Hotel

Na ruim twee jaar in de steigers te hebben gestaan voor een grote make-over, is The Hotel eindelijk klaar om weer bezoekers te ontvangen. En wat is het mooi geworden! Er zijn 421 elegante kamers die van alle gemakken zijn voorzien. Daarnaast zijn er acht vergaderzalen, waarvan er zich drie op de bovenste verdiepingen bevinden. Dat betekent prachtige uitzichten terwijl u vergadert. Na de vergadering kunt u bijkomen in de spa of een hapje eten in het culinair innovatieve restaurant.

02. The Event Lounge

The Event Lounge is een event venue waar je u tegen zegt. Gelegen op slechts vijf minuten afstand van het vliegveld en tien minuten van het prachtige historische centrum van Brussel, vindt u hier 2500 m² aan ruimte om uw evenement te hosten. Of u nou met 40 man komt, of met 1135… Het kan allemaal hier. The Event Lounge heeft zes zeer moderne ruimtes, uitgerust met de meest luxueuze technologie, maar houdt ondertussen ook nog rekening met het milieu. Wat wilt u nou nog meer?

03. Hotel Bloom

Wij hebben al eerder aandacht besteed aan Hotel Bloom op GreaterVenues (zie http://www.greatervenues.com/great-venue/bloom/ ), maar in een Top 5 lijst mag Bloom zeker ook niet  ontbreken. Aan creativiteit is geen gebrek in Hotel Bloom, sterker nog, het hotel barst haast uit haar voegen van de creativiteit. Hotel Bloom heeft 287 kamers die innovatieve fresco’s bevatten, stuk voor stuk gemaakt door jonge studenten van de beste kunstacademies ter wereld. Ook zijn er 5 meeting rooms, en twee vergader- en evenementenzalen. Een locatie waar uw mond van openvalt!

04. Cook & Book

Technisch gezien ligt deze locatie net buiten Brussel, namelijk in Sint-Lambrechts-Woluwe. Maar die paar extra kilometer omrijden (ongeveer 8) zijn het zeker waard om hier eens rustig rond te kijken. Het concept – simpel doch origineel – bestaat uit een boekenwinkel met een oppervlakte van ruim  1500 m2, waar u in een van de negen themaruimtes (denk aan stripboeken, romans, kunstuitgaven, etc) heerlijk kunt dineren. De achthonderd boeken die boven uw hoofd zweven in de romanruimte brengen u in hogere sferen. Ook leuk: deze locatie is af te huren voor een vergadering of ander evenement!

05. Casa Bacardi

Casa Bacardi is een tijdelijke hotspot in een prachtig art-deco gebouw om het 150-jarig bestaan van het gelijknamige merk te vieren. Denk fluweel, gedimde lichten en cocktails in alle maten en kleuren gemaakt door gevierde en beroemde cocktailshakers. Open tot 19 oktober en vergeet vooral niet te reserveren.

Bron afbeeldingen Casa Bacardi: http://www.newplacestobe.com/region/brussels/new-casa-bacardi-brussels-brussel

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.