Discover the finest spaces
Delen

Bruiden komen massaal naar West-Indisch Huis voor winnen van huwelijksreis

Huwelijksreis winnen
Op een van de mooiste trouwlocaties van Nederland, het West-Indisch Huis in Amsterdam, verzamelden zich tientallen vrouwen die deelnamen aan de Open Trouwlocatieroute op 2 juli en binnenkort in het huwelijksbootje stappen. Reden van hun aanwezigheid: een actie van het Arubaans Verkeersbureau dat een huwelijksreis weggeeft. Zangeres en actrice Pearl Jozefzoon, zelf net getrouwd met presentator Renze Klamer, gooit een bruidsboeket in een menigte toekomstige bruiden. Gretig doen de vrouwen een poging het bruidsboeket te bemachtigen… De gelukkige die het boeket vangt, is Sabrina Reinders. Zij wint een huwelijksreis naar het altijd zonnige eiland met een verblijf in het romantische The Mill Resort Aruba.

Romantische honeymoon
Pearl Jozefzoon: “In mei ben ik zelf getrouwd, dus ik weet precies in welke leuke fase deze aanstaande bruiden zitten. Na een drukke periode van voorbereidingen en een geweldige huwelijksdag is het heerlijk om bij te komen tijdens de huwelijksreis. Wij zijn naar Aruba gegaan en hebben in alle rust genoten van de prachtige stranden, het heerlijke eten, de aardige mensen en natuurlijk van elkaar. Ik wens de winnares dan ook alle geluk en een romantische honeymoon op het ‘One Happy Island’ toe!”

Na een drukke periode van voorbereidingen en een geweldige huwelijksdag is het heerlijk om bij te komen tijdens de huwelijksreis.

 

Winnares Sabrina Reinders uit Bunnik: “Volgend jaar gaan wij trouwen en we hebben nog geen huwelijksreis geboekt. Het vangen van dit boeket komt echt als een geschenk uit de hemel! Ik kan nu al niet wachten om heerlijk na te genieten van onze grote dag, lekker in het zonnetje op een hagelwit Arubaans strand!”

Nationaal Trouwonderzoek
Uit het Nationaal Trouwonderzoek 2014 van Toptrouwlocaties.nl blijkt dat bruidsparen zich gemiddeld 5 maanden voor hun trouwdag gaan oriënteren op hun huwelijksreis. Ruim de helft van de ondervraagde bruidsparen gaat naar een bestemming binnen Europa na hun bruiloft, 21% steekt de Atlantische Oceaan over naar een Noord-Amerikaanse bestemming en 14% reist af naar Azië voor hun honeymoon. Voor 45% van de bruidsparen was hun huwelijksreis een strandvakantie. Ruim 30% maakt een rondreis en 16% maakt er een romantische stedentrip van.

45% van de bruidsparen kiest voor hun huwelijksreis een strandvakantie.

 

One Happy Island
Op ‘One Happy Island’ Aruba geniet je van een uitermate relaxte en romantische huwelijksreis. Helemaal tot rust komen doe je op één van de bekroonde hagelwitte stranden van het eiland. Daarnaast zijn er voor sportliefhebbers volop mogelijkheden om actief bezig te zijn: van duiken en snorkelen tot kite- en windsurfen. Met meer dan 200 restaurants kan de echte fijnproever zich tegoed doen aan een keur aan culinaire hoogstandjes. Wie energie over heeft, shopt gezellig in winkelparadijs Oranjestad of stort zich in het bruisende Arubaanse nachtleven, om vervolgens heerlijk bij te komen in een van de vele spa’s op het eiland.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.