Discover the finest spaces
Delen

Brooklyn Hotel gaat verder als DoubleTree by Hilton – NDSM Wharf

Het Brooklyn Hotel in Amsterdam-Noord is ingelijfd door hotelketen Hilton. Het hotel dat in 2013 werd geopend gaat verder onder de naam DoubleTree by Hilton Amsterdam – NDSM Wharf.

Het hotel is gevestigd in het NDSM-district, waar ooit de grootste scheepswerf ter wereld was. Dit gebied is tegenwoordig een creatief centrum waar kunstenaars en (creatieve) bedrijven zijn gevestigd en tentoonstellingen en festivals worden gehouden.

“De enorme ramen van het hotel bieden een prachtig uitzicht over de restanten van het havengebied Amsterdam.”

 

De enorme ramen van het hotel bieden een prachtig uitzicht over de restanten van het havengebied Amsterdam en het IJ. Het hotel bevindt zich te midden van kunstgalerijen, kranen, loodsen, en hotspots als Pllek, Noorderlicht en Loetje en is regelmatig het achtergronddecor voor evenementen en festivals. De mix van ruwe elementen, moderne voorzieningen en historische kenmerken, en de goede verbinding met het centrum van Amsterdam, maakt de voormalige loods een mooie plek om te verblijven in Amsterdam.

Meeting rooms

De sfeer en ambiance geven de kosmopolitische en internationale reiziger het gevoel van thuis te zijn in plaats van in een hotel. Het hotel heeft 88 kamers en beschikt over een restaurant, bar, terras en meeting rooms. Het in het hotel gevestigde restaurant Brooklyn biedt plaats aan 100 gasten, en is volgens de hotelketen ook een ideale locatie voor een zakelijke lunch of een informeel etentje.

[Foto’s: DoubleTree by Hilton]

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.