Discover the finest spaces
Delen

Youmeet opent nieuwe vergaderlocatie The Pavilion in Utrecht

Het vergaderconcept voor de meest efficiënte en effectieve meetings in Utrecht, Youmeet, opent deze zomer een bijzondere nieuwe locatie. In de tuin van kantoorgebouw Creative Valley Utrecht is een moderne en losstaande buitenplaats gebouwd: The Pavilion.

The Pavilion is een losstaand paviljoen, dat met de moderne bouwstijl mooi aansluit bij zijn grote broer Creative Valley. Dankzij het fraaie ontwerp met veel glas, natuurlijke materialen en de bijzonder luxe inrichting, voelt het in The Pavilion alsof je buiten zit. ‘s Zomers wordt dit werkelijkheid dankzij de glazen pui, die volledig open kan. Youmeet verhuurt de locatie aan bedrijven en organisaties die hier exclusieve meetings in een luxe privé setting willen organiseren, of die een kleinschalig bijzonder evenement willen neerzetten.

The Pavilion

De locatie is erg geschikt voor bijeenkomsten van kleine gezelschappen die willen vergaderen, of in alle privacy een fusie willen beklinken – bijvoorbeeld onder het genot van een drie-, vier- of vijfgangendiner. Maar het is ook mogelijk om met het managementteam aan de slag te gaan in de professionele open keuken, onder begeleiding van een sterrenkok.

“Met The Pavilion creëren wij in Utrecht iets wat in de vergader- en eventbranche nog niet te vinden is”, vertelt Joyce Aangeenbrug van Youmeet. “Je hebt voor je evenement of bijeenkomst deze bijzondere locatie exclusief tot je beschikking. Het paviljoen is een prachtige locatie, met ook nog fantastische kwaliteit eten, drinken en service. Wij zijn ervan overtuigd dat The Pavilion met al haar facetten kan bijdragen aan het succes van allerlei bijeenkomsten!”

Creative Valley & Youmeet

Het is de exclusieve buitenplaats van Creative Valley, het prijswinnende bedrijfsverzamelgebouw bij het Utrechtse kantorenpark Papendorp. Creative Valley geeft op compromisloze wijze vorm aan een eigentijdse manier van werken en schept met haar verschillende ruimtes, functies en voorzieningen de ideale condities voor werken, ontmoeten, vergaderen en ontspannen.

Youmeet is opgericht om vergaderen efficiënter en leuker te maken. De vergaderlocatie is gevestigd in het duurzame gebouw Creative Valley, aan de ring van Utrecht, en bestaat uit vijf verschillende vergaderomgevingen. Iedere ruimte heeft zijn eigen specifieke kenmerken, die passen bij de vijf verschillende fasen van een (creatieve) bijeenkomst. De experts van Youmeet kunnen helpen om van elke vergadering een succes te maken dankzij methodieken die zich op dat vlak hebben bewezen.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.