Discover the finest spaces
Delen

WiFi primeur voor hotelketen Room Mate

In alle achttien hotels van de Spaanse hotelketen Room Mate, krijgen gasten de mogelijkheid om gratis gebruik te maken van een nieuwe internetdienst, genaamd WiMate. WiMate geeft gasten de mogelijkheid om niet alleen in het hotel gebruik te maken van gratis internet, maar ook in de stad waar het hotel is gevestigd. Het gaat om een draadloos netwerk dat overal in de stad kan worden gebruikt.

“Grootste ergernis van hotelgasten is gebrek aan verbinding”
Eigenaar Kike Sarasola van Room Mate zegt dat een van de grootste ergernissen van hotelgasten het gebrek aan verbinding is. Daarnaast spelen de hoge roamingtarieven van telecomproviders en hotels een rol, meent Sarasola. “Andere hotels vragen soms €25,- per dag voor internet op de kamers. Wij bieden gratis high speed WiFi in de hele stad”,  aldus Sarasola. De service is momenteel beschikbaar in alle Spaanse hotels waaronder Madrid, Barcelona en Malaga. In de nabije toekomst komt de dienst ook beschikbaar in andere Room Mate hotels wereldwijd.

Room Mate komt naar Amsterdam
In ons land opent Room Mate in september een hotel in Amsterdam. Room Mate Aitana, komt naar het nieuwe Paleis van Justitie op het IJdok en wordt een hotel met dertien verdiepingen en 283 kamers. Het nieuwe hotel krijgt zeven vergaderzalen, diverse loungebars, een restaurant en een fitnessruimte. Bovendien is er een passantenhaven met zestig ligplaatsen aan de terrassteiger. Onder andere de Nederlandse architect Jan Bakers is betrokken bij het ontwerp.

Bron: Missethoreca.nl

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.