Discover the finest spaces
Delen

Vondelpark3 nieuwe evenementenlocatie van Unlimited Label

Kitchen & Bar Vondelpark3, het restaurant dat haar deuren afgelopen voorjaar in het voormalige Vondelparkpaviljoen te Amsterdam opende, is vanaf heden ook inzetbaar als evenementenlocatie. In samenspraak met mede-bewoner VondelCS wordt er gebruik gemaakt van de studio’s zalen op de eerste verdieping. Een schitterende nieuwe evenementenlocatie in de hoofdstad is geboren.

Strak vormgegeven en zonnig
Kitchen & Bar Vondelpark3 bevindt zich in het souterrain van het voormalige Vondelparkpaviljoen, over de gehele breedte van het pand. Dagelijks wordt hier ontbijt, lunch en diner geserveerd in een strak vormgegeven restaurant. Gedurende de warme maanden van het jaar heeft het restaurant een groot terras, verdeeld over twee verdiepingen en met uitzicht over het Vondelpark.

De ‘buren’ van VondelCS
Waar het bij Vondelpark3 voornamelijk om eten en drinken draait, staat mede-bewoner VondelCS volledig in het teken van media, cultuur en opinie. Dagelijks vinden er in de verschillende zalen diverse opnames, uitzendingen, workshops en concerten plaats. Buiten de VondelCS programmering om, heeft Vondelpark3 de mogelijkheid om evenementen te faciliteren in deze prachtige ruimtes. Alle zalen in het pand zijn volledig gerenoveerd, zonder dat zij hun historische gevoel zijn verloren. De hoge plafonds zijn voorzien van klassieke ornamenten, terwijl de imposante deuren en ramen uitzicht geven over het park.

“Alle zalen in het pand zijn volledig gerenoveerd, zonder dat zij hun historische gevoel zijn verloren.”

 

Wintertuinen
Hiernaast heeft Vondelpark3 twee Wintertuinen, lange smalle ruimtes met hoge glazen deuren als buitenmuur. De Wintertuinen zijn ideaal voor vergaderingen, borrels en intieme diners. In de winter voelt de ruimte aan als onderdeel van het park, maar dan zonder de decemberkou. Tijdens het voorjaar en de zomer gaan de glazen deuren open en wordt het park automatisch betrokken bij het evenement.

Met deze nieuwe multifunctionele locatie ziet Unlimited label zichzelf als meerwaarde voor de gehele evenementenbranche. Jaarlijks faciliteert het bedrijf meer dan 350 uiteenlopende evenementen en de hieruit opgedane ervaring is een solide basis voor de nieuwe locatie in het Vondelpark.

“Met deze nieuwe multifunctionele locatie ziet Unlimited label zichzelf als meerwaarde voor de gehele evenementenbranche.”

 

Winnende concept
Vondelpark3 is onderdeel van Unlimited label, een Amsterdamse horeca- en evenementenorganisatie met onder meer Strandzuid en Zuidpool onder haar hoede. In 2012 nam het bedrijf deel aan een aanbesteding van gemeente Amsterdam en schreef uiteindelijk het winnende concept. Na een grondige renovatie van anderhalf jaar werd het Rijksmonumentale pand in het voorjaar van 2014 geopend met twee nieuwe bewoners; Vondelpark3 en VondelCS.

Openingstijden en mogelijkheden
Kitchen & Bar Vondelpark3 is dagelijks geopend vanaf 08:30 uur voor ontbijt, lunch en diner. Meer informatie over het restaurant en evenementmogelijkheden is te vinden op de website.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.