Discover the finest spaces
Delen

Vondel Hotels trots op nieuwe Canal View Apartments

Met de toevoeging van Canal View Apartments Prinsengracht breidt Vondel Hotels haar collectie van vier viersterren hotels, restaurants en een bed no breakfast uit.

Oud en nieuw
De charme van de Amsterdamse grachten is terug te zien in de vijf appartementen met klasse, waar imponerende hedendaagse kunst de wanden siert. “De gerenoveerde 17e-eeuwse panden zijn typisch Amsterdams – karakteristieke elementen als de trappenhuizen en balken zijn bewaard gebleven”, aldus Vondel Hotels.

Logeren als een local
Canal View Apartments Prinsengracht bestaat uit drie appartementen voor vier personen en twee appartementen voor maar liefst acht personen. De appartementen, die voorzien zijn van een keuken met moderne apparatuur, ademen een intieme sfeer. Gasten kunnen de levendige Prinsengracht tijdens hun verblijf in de appartementen als een ware local beleven. De excentrieke buurt met leuke restaurants, bars, galeries en musea zorgt voor een ‘thuisgevoel’ terwijl u ondertussen kunt genieten van het schitterende uitzicht op de gracht.

“De gerenoveerde 17e-eeuwse panden zijn typisch Amsterdams – karakteristieke elementen als de trappenhuizen en balken zijn bewaard gebleven.”

 

Over Vondel Hotels
Vondel Hotels is een unieke collectie viersterren hotels en appartementen, heerlijke restaurants en een prachtige bed & no breakfast. In deze collectie is de hand van hotelier en eigenaar Arjen van den Hof altijd zichtbaar. Zijn werkwijze is even eenvoudig als bijzonder. Hij versmelt krachtig interior design met een zelfgekozen collectie hedendaagse kunst, waarbij de historische karakteristieken van de panden zorgvuldig behouden blijven. Vondel Hotels voelt, mede door een perfecte service door toegewijd personeel, als een tweede thuis voor zowel zakelijke als leisure gasten.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.