Discover the finest spaces
Delen

Vineyard Food & Drinks opent haar deuren

Vineyard Food & Drinks heeft haar deuren geopend. Na een ingrijpende verbouwing is de nieuwe multifunctionele en bijzondere (net)werk- en rustlocatie langs de A2 open voor het zakelijke publiek.

Vineyard Food & Drinks
Van ‘s ochtends vroeg tot in de vroege avond verzorgt Vineyard Food & Drinks in het restaurant verse broodjes, lunch en dinergerechten, borrels en ‘Grab & Go’ gerechten. Ook kunnen producten uit de Vineyard-keuken worden meegenomen voor thuis; maaltijden, vers gebakken brood en producten als pasta’s, oliën en salades. Alles met ingrediënten uit de omgeving en met respect voor de seizoenen.

“De werkplekken en de vergaderruimte zijn uitgerust met oplaadpunten en de technologische mogelijkheden van nu.”

 

Van vergaderen tot printen
Er zijn verschillende zakelijke faciliteiten, zowel in de vorm van een besloten vergaderruimte als in open space. De werkplekken en de vergaderruimte bieden de nodige aansluitingen en oplaadpunten en zijn verder uitgerust met de technologische mogelijkheden van nu. Dat betekent onder andere snel en gemakkelijk gebruik van Wi-Fi, zonder beperkingen, en gratis printen en scannen.

Locatie en openingstijden
De voorlopige openingstijden zijn maandag t/m vrijdag van 07.00 tot 19.00 uur. U kunt Vineyard Food & Drinks bereiken door te navigeren naar Atoomweg 63 – 3542 AA Utrecht. Op de A2: afslag 7 – vanaf Utrecht en Amsterdam door de rechter parallelrijbaan aan te houden.

Op dit moment is er nog een tijdelijke website, die begin september vervangen wordt door een nieuwe. Ook via Facebook en Twitter kunt u op de hoogte blijven van dit nieuwe food & business concept.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.