Discover the finest spaces
Delen

Villa wordt high end vergaderlocatie Lakehouse Loosdrecht aan de Loosdrechtse Plassen

Een prachtige luxe villa aan de Loosdrechtse Plassen waar je in alle rust kunt vergaderen, dineren of een exclusief event kunt organiseren. Projectontwikkelaar NewKantoor besloot hun bijzondere showroom te veranderen in high end evenementenlocatie Lakehouse Loosdrecht om aan de vraag van management teams en directies naar vergaderlocaties te voldoen. Het resultaat is luxe, stijlvol en ruim.

“Juist in deze tijd is het belangrijk dat directies constructief met elkaar kunnen overleggen. Lakehouse Loosdrecht inspireert en biedt volledige anonimiteit, privacy, natuur en kwaliteit op nog geen twintig minuten rijden van Amsterdam”, vertelt Monique Verheijden van Lakehouse Loosdrecht. De enorme villa met veranda en eigen aanlegsteiger bestaat uit natuursteen, beton en hout en is ontworpen door eigenaar NewKantoor (ontwikkelaar van onder andere Capital C in Amsterdam). Het gebouw werd eigenlijk gebruikt als showroom voor de klanten van NewKantoor, maar is sinds kort in gebruik als exclusieve vergaderlocatie. 

Lakehouse Loosdrecht

De villa van Lakehouse Loosdrecht huur je altijd exclusief af voor jouw gezelschap. Je kunt dan gebruik maken van The Living met meerdere vergaderplekken, The Loft; waar je een geweldig uitzicht hebt over het water, The Sou; een wat grotere vergaderruimte met flexibele opstelling en tot slot heeft de villa verschillende terrassen voor een lunch of diner aan het water. Monique: “Qua catering is alles mogelijk, hiervoor werken we samen met verschillende partners. Denk aan: food workshops, een waanzinnige dinnershow of barbecueën aan het water.”

Ook team activiteiten kunnen voor je geregeld worden. Een vaartocht over de plassen bijvoorbeeld, met klassieke auto’s touren door de omgeving of samen de studio induiken met een DJ. Verder is er altijd een gastheer of -vrouw aanwezig. “Maar als een klant voor volledige privacy kiest omdat een aantal moeilijke onderwerpen besproken moeten worden, is dit ook mogelijk.”

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.