Discover the finest spaces
Delen

Allereerste 360 graden venue gelanceerd: Villa Thalia

De allereerste 360 graden eventlocatie van Nederland heeft haar deuren geopend. Op 27 november hebben de eerste gasten tijdens een feestelijke openingsavond kennis gemaakt met Villa Thalia in Rotterdam, een vernieuwend concept op het uitgaans- en evenementengebied.

360 graden
Villa Thalia is gevestigd in de voormalige Rotterdamse Thaliabioscoop aan de Kruiskade. De wereld van films en theater loopt als een rode draad door de nieuwe club en eventvenue. Wat Villa Thalia anders maakt dan andere locaties zijn de 360 graden filmprojecties, heuse vliegmachines en entertainment die ervoor zorgen dat gasten geen toeschouwers zijn maar er letterlijk ‘middenin’ zitten. Op 27 november is de verrassende eventlocatie op feestelijke wijze geopend.

“Onder supervisie van tweesterrenchef Francois Geurds wordt het bestaande concept ‘dinnershow’ naar een hoger plan getild.”

 

Tweesterren dinnershow
De nieuwe Rotterdamse venue is, naast feestelijke avonden met een nationale of internationale twist, als eventlocatie beschikbaar voor congressen, bedrijfspresentaties en (bedrijfs-)feesten.

Bovenal is Villa Thalia het decor voor een wervelende dinnershow die onder supervisie van tweesterrenchef Francois Geurds het bestaande concept ‘dinnershow’ naar een hoger plan gaat tillen. 280 gasten kunnen tijdens een hoogstaand viergangendiner genieten van live entertainment en acrobatische kunsten afgewisseld met 360-projecties met beelden uit de filmgeschiedenis.

Na elven verandert Villa Thalia in een trendy club dat met uiteenlopende thema-avonden, naast het Rotterdamse publiek, feestgangers uit het hele land wil trekken.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.