Discover the finest spaces
Delen

Ultieme privacy en rust bij nieuwe vergaderlocatie Villa Dennenoord

Alsof je bij iemand thuis aan het vergaderen bent of een intensieve heisessie doet. Maar dan veel luxer en met zeeën van ruimte. Het kenmerkt de net geopende evenementenlocatie Villa Dennenoord middenin in de bossen van Ruurlo. Je hebt de voormalige burgemeesterswoning helemaal voor jezelf. Dat betekent zeven huiselijk en klassiek ingerichte ruimten, twee terrassen en zes slaapkamers. De ultieme privacy en gegarandeerde rust en inspiratie.

De statige villa uit 1925 was vroeger de plek waar de burgemeester woonde en werd de afgelopen 27 jaar bewoond door een familie. Sinds deze zomer besloten de eigenaren het huis te verhuren voor vergaderingen of kleine events tot 20 personen. Er is veel aandacht besteed aan het interieur dat vol zit met klassieke details waardoor het nog steeds voelt alsof er mensen wonen. Dit geeft een gezellige en intieme sfeer.

Villa Dennenoord

De prachtige en net opengestelde Villa Dennenoord heeft zeven met zorg ingerichte ruimten voor vergaderingen, brainstorms of workshops bijvoorbeeld. De grootste kamer is de eetkamer met een grote vergadertafel, een prachtige kroonluchter en zomerse gele details. Hier kunnen zo’n twintig personen terecht. De gezellige serre vol ramen en uitzicht op de omliggende weilanden heeft een landelijke sfeer en is ideaal voor brainstormsessies. Bijzonder zijn de twee grote terrassen met daar omheen een goed onderhouden tuin die allerlei mogelijkheden biedt voor intieme events in de buitenlucht.

Wie echt de diepte in moet gaan tijdens bijvoorbeeld een heisessie kan ook in de villa blijven logeren. Er zijn zes slaapkamers en drie badkamers met elk een eigen sfeer en karakter. Catering en aankleding tijdens je events of vergadering kan geregeld worden. Maar zelf koken op het authentieke fornuis kan ook. Deze flexibiliteit is tekenend voor de relaxte sfeer in de Achterhoekse villa.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.