Discover the finest spaces
Delen

Thuisbasis topdesigner wordt inspirerende event venue: Salon @ Marcel Wanders

De internationale topdesigner Marcel Wanders heeft onlangs in het centrum van Amsterdam, Salon @ Marcel Wanders geopend, een inspirerende event- en workshopruimte in het kloppende hart van de creatieve Amsterdamse Jordaan. “De Salon is een inspirerende ruimte waar mensen samen komen om te leren, ideeën uit te wisselen en creativiteit te ontdekken én te creëren.”

Van schoolgebouw tot cultureel platform
Het Westerhuis, waarin de Salon is gevestigd, was voorheen een schoolgebouw, maar is nu onderdeel van de creatieve industrie van Amsterdam. Het gebouw is uitgegroeid tot een cultureel platform met een mix van kunst- en design studio’s, architecten en kunstgallerijen. Op de begane grond bevindt zich de Moooi Showroom. Salon @ Marcel Wanders is gelegen op de vierde verdieping van het gebouw, dat uitzicht geeft over de historische Westerkerk en de Jordaan. De salon bestaat uit twee unieke ruimtes die geschikt zijn voor zakelijke bijeenkomsten, workshops en brainstormsessies. Het gebouw is eveneens de thuisbasis van de studio van de internationale designer Marcel Wanders waar dagelijks 45 ontwerpers samenkomen voor hun passie: design.

“For anyone seeking a special space that gives your event an unexpected, sophisticated and memorable edge.”

 

Eigenzinnigheid, flair en verwondering
De Salon @ Marcel Wanders biedt twee flexibele ruimtes die zijn ingericht in de stijl van Marcel Wanders – een wereld waar eigenzinnigheid, flair en verwondering samenkomen. De ruimtes kunnen apart of als één grote ruimte van 92 vierkante meter gehuurd worden. Beide ruimtes zijn licht, ruim en luxueus. De hoge ramen zorgen voor een zeer ruimtelijk gevoel en geven een geweldige uitzicht over het centrum van Amsterdam.

Flexibele ruimtes
De One Minute Room is de kleinere ruimte van 38 vierkante meter en is geschikt voor gezelschappen van maximaal vier personen.  Het is uitgerust met een 45-inch tv-scherm, conference calling en WiFi. De VIP Room is een grote ruimte van 54 vierkante meter en is geschikt voor gezelschappen van maximaal twaalf personen. Deze ruimte is uitgerust met een 65-inch tv-scherm, eveneens conference calling, video conference en WiFi.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.