Discover the finest spaces
Delen

The Boathouse Rotterdam officieel geopend

De nieuwste evenementenlocatie van Rotterdam is geopend. The Boathouse Kralingen is een modern en stoer paviljoen aan het strand van de Kralingse Plas. Dankzij de bijzondere halfronde constructie met veel glas hebben de ruimtes veel daglicht en een fraai uitzicht over het water.

The Boathouse wordt geëxploiteerd door Wouter Lentz en Hendrik van der Wyck, beiden bekenden uit de Rotterdamse horeca, onder andere restaurant ‘De Tuin van de Vier Windstreken’ dat aan de andere kant van de Kralingse Plas ligt.

Boathouse 02 - Bill de Kimpe

Gewilde locatie

In samenwerking met Schmidt Zeevis serveert The Boathouse iedere dag van de week kwalitatieve lunchgerechten, bereid met dagverse producten. De locatie is daarnaast exclusief af te huren voor groepen tot 600 personen.

Van der Wyck vertelt: “De Tuin is al jaren een begrip en een gewilde locatie voor iedereen die het bos bezoekt. Met The Boathouse hebben we een nieuwe uitdaging te pakken. Hier kunnen we ook grote feesten en partijen aan.” Lentz vult aan: “Het is niet normaal hoeveel belangstelling er nu al is om hier een feest, receptie of presentatie te geven. We hebben er super veel zin in.”

the boathouse-4433

the boathouse-4424 the boathouse-4453

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.