Discover the finest spaces
Delen

Nieuw: Studio Zoost Amsterdam voor meetings én marktonderzoek

Een gloednieuwe vergaderlocatie in Amsterdam Zuid-Oost, pal aan de levendige ArenA Boulevard, met een bijzonder karakter. Studio Zoost is de nieuwste marktonderzoeklocatie van Inview en daarnaast een sfeervolle en volledig ingerichte locatie voor meetings.

Het is één van de trends die we al een tijdje zien opkomen in de locatiebranche: locaties die primair een andere functie hebben dan meetings en events. Neem fotostudio’s waar je events kunt houden of bierbrouwerijen waar je kunt vergaderen. Een mooi voorbeeld is Inview. Dit jonge bedrijf is gespecialiseerd in het uitvoeren van marktonderzoek, en heeft daarvoor locaties in Amersfoort, Zwolle, Rotterdam, Den Bosch, en nu ook in Amsterdam. De locaties bleken ook erg gewild bij bedrijven die hier hun meetings wilden houden.

Marktonderzoek

Marktonderzoek kan het beste uitgevoerd worden op een locatie die hiervoor volledig is ingericht. Een centraal gelegen locatie die goed te bereiken is met de auto en het openbaar vervoer. Een locatie met verschillende mogelijkheden en ruimtes voor diverse onderzoeksvormen, zoals kwantitatief en kwalitatief marktonderzoek. Waar de geïnterviewden zich prettig voelen, en waar ook nog alle benodigde opnameapparatuur is geïnstalleerd. Kortom: alles wat een vergaderlocatie ook nodig heeft.

Studio Zoost

Bij de inrichting van haar nieuwste locatie in Amsterdam Zuid-Oost maakte Inview dan ook nog duidelijker de koppeling tussen marktonderzoek- en vergaderlocatie. Bij de inrichting zijn kosten nog moeite gespaard om hier een state of the art locatie van te maken. Dat is te zien in het trendy, industriële interieur, dat dankzij een luxe meubilair met veel natuurlijke materialen warm en huiselijk aandoet; maar ook in de high-end apparatuur.

De functie als onderzoekslocatie is terug te zien in de faciliteiten; zo is een aantal van de ruimtes voorzien van een ‘one-way mirror’, waardoor je vanuit de naastgelegen ruimtes mee kunt kijken met interviews. Bovendien is het mogelijk om via camerabeelden live mee te kijken in de onderzoeksruimtes, en zelfs om die beelden live te streamen of op te nemen zodat je het later kunt terugkijken.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.