Discover the finest spaces
Delen

Sportieve vergaderlocatie KNVB Campus in Zeist is heropend

‘Een dag vergaderen op KNVB Campus is topsport’

Topsport en inspirerende evenementen versterken elkaar meer dan ooit op de nieuwe KNVB Campus. Het gloednieuwe trainingscentrum is gevestigd in Zeist en beschikt over de nieuwste innovaties op sportgebied. In dit ontwikkelcentrum maken topsportfocus, verbinding tussen teamleden en optimaliseren van persoonlijke kracht het verschil. 

De nieuwe KNVB campus is de centrale plek waar nagedacht wordt over ontwikkelingen rondom het Nederlandse voetbal. Niet alleen voor topsporters, amateurs en het bedrijfsleven kunnen ook gebruik maken van het multifunctionele complex. Je kunt er slapen, gebruik maken van een vernuftig sportveld met meetapparatuur en een bezoekje brengen aan een ultramodern Sportmedisch Centrum. De kans dat je profvoetballers tegen het lijf loopt is aanwezig, want ook zij trainen hier!

KNVB Campus

 

KNVB Campus

KNVB Campus

Naast de ontwikkelingen rondom voetbal is KNVB Campus een mooie vergaderlocatie. In het trainingscentrum is plek voor grote en kleinere gezelschappen. Je kunt natuurlijk terecht in een ‘normale’ vergaderzaal, maar ook in een ruimte met echte sportthematiek. Eén van de ruimtes is ingericht als de ‘kleedkamer van Oranje’, maar je kunt ook plaatsnemen in de bestuurskamer van de KNVB. De locatie ademt voetbal, overal waar je kijkt zie je sport terugkomen. Vergaderen bij KNVB Campus is meer dan een uurtje praten met elkaar. Je kunt vanwege het specialisme in sport iets extra’s toevoegen aan een event. Denk hierbij aan een KNVB Campus Clinic, lezing of een diner.

KNVB Campus

KNVB Campus

Faciliteiten

Voordat KNVB Campus aan de grondige renovatie begon, heeft de tijd in het trainingskamp zo’n vijftig jaar stilgestaan. Vandaag de dag beschikt het complex weer over de nieuwste faciliteiten op gebied van topsport en events. In de multifunctionele ruimtes kun je naast vergaderen ook lekker sportief bezig zijn. Zoals gewoonlijk is het na voetballen tijd voor een borrel en ook hier is de campus uitermate geschikt voor.

KNVB Campus

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.