Discover the finest spaces
Delen

Spiksplinternieuwe toplocatie aan zee opent in Den Haag

Organiserend Nederland heeft het komend jaar de beschikking over een spiksplinternieuwe, vrijstaande locatie aan de haven, met onder andere een theaterzaal met 1.000 stoelen, vijf foyers (125 tot 400 vierkante meter) , het podium (blackbox van ruim 500 vierkante meter)  en gratis parkeren! De totale capaciteit voor een feestavond is circa 2.000 gasten.

Diederick van Eeden
Diederick  is gevraagd voor de functie van commercieel directeur a.i. vanwege  zijn grote ervaring met evenementen, zijn netwerk binnen de evenementenbranche, met daarin zowel opdrachtgevers als leveranciers en collega’s, zijn neutrale positie en zijn kennis van de Haagse MICE markt.  “Aan mij de taak om deze prachtlocatie aan de haven onder de aandacht te brengen bij potentiële opdrachtgevers, om de mogelijkheden voor congressen, productintroducties, personeelsfeesten en outdoor evenementen te laten zien en om samen mooie producties neer te zetten.” Ook de mogelijkheden voor branding, zowel binnen als buiten, zijn optimaal.

“Stel u voor dat uw gasten het terrein op rijden en op de toneeltoren van 30 bij 9 meter is uw logo of een foto van het nieuwe product al van ver af te zien, hoe mooi is dat” vervolgt Van Eeden.

 

Full service
Indien gewenst ondersteunen  de eventmanagers van het theater  bij de organisatie van een congres of evenement.  Het theater werkt samen met een aantal geselecteerde partners op het gebied van catering, decor en aankleding. Daar wordt een keuze uit  gemaakt die het beste aansluit bij het evenement. “We hebben met niemand exclusieve afspraken.” aldus van Eeden. “ Uit ervaring weet ik dat dat het voor bureaus extra aantrekkelijk maakt om hun event te organiseren, met hun eigen, vertrouwde partners.”

Over het Zuiderstrandtheater
In dit nieuw gebouwde theater zouden vanaf oktober de voorstellingen plaatsvinden van o.a. het NDT, vanwege de op handen zijnde nieuwbouw op de plek van het bestaande theater aan het Spui. Door een politieke wending is het oorspronkelijke plan van tafel en blijft het ‘oude’ Lucent danstheater nog minimaal een jaar open.

Daardoor zijn er veel mogelijkheden in het Zuiderstrandtheater.

 

 

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.