Discover the finest spaces
Delen

Spectaculair diner in rijdend Panorama Rail Restaurant

Sterrenchef Edwin Soumang en Railpromo beginnen een nieuw restaurant in een rijdende historische trein: Panorama Rail Restaurant. De tot restaurant omgebouwde trein vertrekt wekelijks vanaf Amsterdam Centraal en rijdt dan Nederland rond. In de keukens van de trein worden de diners vers bereid. Het treinrestaurant is beschikbaar vanaf 21 augustus.

Glazen panoramakoepels

Het Panorama Rail Restaurant is een tot restaurant omgebouwde trein met een rijke historie in Europa die start bij de legendarische Trans Europ Express (TEE). De luxueuze internationale trein met de naam “Rheingold” kende louter plaatsen in de 1e klas, zag in 1957 het levenslicht en verbond onder meer Hoek van Holland met Milaan en Genève. Vanuit glazen panoramakoepels genoten reizigers van het prachtige Rijn- en Alpenlandschap. Het unieke panoramarijtuig en andere 1e klas-restauratierijtuigen vormen nu het Panorama Rail Restaurant.

“Het treinrestaurant biedt ook afgeschermde compartimenten voor groepen en is exclusief af te huren voor gezelschappen vanaf dertig personen.”

Bereikbare luxe
Gasten beleven de culinaire tocht aan ruime tafels voor twee, vier of zes personen. Het treinrestaurant biedt ook afgeschermde compartimenten voor groepen en is exclusief af te huren voor gezelschappen vanaf dertig personen. Een plek in het Panorama Rail Restaurant omvat de rondrit in de historische trein en een uitgebreid viergangendiner dat aan boord wordt bereid.

Rondrit door Nederland
Het Panorama Rail Restaurant rijdt tussen de reguliere treinen van NS, Arriva en andere spoorvervoerders. Railpromo en de onafhankelijke infrastructuurbeheerder ProRail hebben daartoe een dienstregeling voor het treinrestaurant opgesteld. Vanuit Amsterdam Centraal wordt een vaste, ten minste 2.45 uur durende route gereden via Haarlem, Leiden, Den Haag, Rotterdam, Gouda en Breukelen. Daarbij worden onder meer de bloembollenvelden bij Lisse en het Groene Hart gepasseerd. Het uitzicht varieert van drukke stadscentra tot uitgestrekte weidegebieden en van historische stadsranden tot moderne industriële complexen.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.