Discover the finest spaces
Delen

Spaces opent nieuwe locatie in Shelltoren Rotterdam

Spaces opent binnenkort de deuren van een nieuwe locatie in Rotterdam, op een spectaculaire plek in het hart van de stad. Spaces Hofplein is gevestigd in het oude Shellgebouw, vlakbij Rotterdam Centraal Station.

“Vanuit het gebouw heb je een geweldig uitzicht over Rotterdam, de Maas en zelfs Delft.”

Ontwerp

De imposante betonnen toren is van binnen helemaal gestript en verbouwd naar de stijl van Spaces. Het interieur werd ontworpen door de befaamde architect Sevil Peach, die eerder verantwoordelijk was voor het ontwerp van Spaces Herengracht in Amsterdam.

De verdiepingen met lage plafonds werden omgebouwd tot open ruimtes met plafondhoge ramen waardoor het daglicht binnenkomt. Zo werd middenin het gebouw een entresol gebouwd van vier verdiepingen hoog. Vanuit het gebouw heb je een geweldig uitzicht over Rotterdam, de Maas en zelfs Delft.

Meeting rooms

Spaces heeft 7000 vierkante meter beschikbaar in het nieuwe gebouw, waarvan 5000 aan kantoorruimte en een business club van 1800 vierkante meter. Daarnaast zijn er tien meeting rooms en is in het gebouw parkeerplek voor 100 auto’s.

Hofplein opent in januari 2016 en is alweer de negende locatie van Spaces. Sinds het concept in 2008 de deuren van het eerste pand opende in Amsterdam, opende Spaces ook locaties in Den Haag, Londen, Melbourne, New York City en nog twee locaties in Amsterdam.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.