Discover the finest spaces
Delen

SIR Hotels opent haar tweede hotel in Amsterdam

In 2016 opent SIR Hotels een tweede ‘urban luxury’ boetiek hotel in Amsterdam. Gelegen aan het IJ en naast het EYE Film Instituut, zal SIR Hotels een nieuwe mansion voor een uniek karakter creëren: Sir Adam.

Moderne dandy
Sir Adam is een vermaard muziek impresario, producer, en vooraanstaand familielid van SIR Hotels. Begin 2016, zal deze moderne dandy zijn nomadische bestaan als artiest achter zich laten en zich gaan vestigen in de A’DAM Toren (het voormalige SHELLgebouw) de langverwachte nieuwe culturele hub van Amsterdam.

Tot die tijd reist Sir Adam de wereld over. Hij gaat op zoek naar nieuwe ideeën voor de inrichting van zijn mansion en zal inspiratie opdoen voor nieuwe klankkleuren en muzikale samenwerkingen. Sir Adam zal gedurende zijn reis proeven aan exotische melodieën, verfijnde keukens en genieten van meerdere drankjes …. Op zoek naar de fijne dingen in het leven, keert hij in 2016 terug met een script vol inspiratie, en adressen van nieuwe (muziek)vrienden.

“Het wordt wederom een huis van een gepassioneerde persoonlijkheid, die gasten zal verrassen met authentieke gastvrijheid en onvergetelijke belevenissen.”

 

Gepassioneerde gastheer
“Ik ben erg trots dat ik een tweede SIR Hotel in Amsterdam mag verwelkomen. Met Sir Adam gaan we opnieuw een onderscheidend boetiek hotel openen. Het wordt wederom een huis van een gepassioneerde persoonlijkheid, die gasten zal verrassen met authentieke gastvrijheid en onvergetelijke belevenissen”, aldus Bram van der Hoek, mede-bedenker en conceptontwikkelaar van SIR Hotels.

De onstuimige Sir Adam heeft naast kennis van muziek, ook een fijn gevoel voor styling en design. Hij weet als geen ander hoe het is om luxe te vertalen naar een unieke lifestyle experience. In zijn urban chique boetiek hotel aan het IJ kunnen gasten en Amsterdammers straks genieten van ongekende services, 110 stijlvol ingerichte kamers en creatieve ruimtes met een adembenemend uitzicht over Amsterdam, en van een spraakmakend restaurant, terras en bar.

A’DAM Toren een nieuw thuis
Alle SIR hotels kenmerken zich door sterke lifestyle concepten op unieke locaties, waarbij storytelling, design en de omgeving van de hotels essentieel zijn. Sir Adam is daarin niet anders. Deze ‘ultimate host’ is een charismatisch man, oprecht geïnteresseerd in mensen en is behept met boeiende verhalen over onder andere zijn roemruchte verleden als artiest.

Zijn nieuwe thuis in de A’DAM Toren, wordt een spraakmakend concept voor gasten met interesse voor deze nieuwe culturele hub, en die zich thuis voelen in een inspirerende omgeving. Sir Adam kijkt er naar uit om zijn zeer gewaardeerde gasten hier te mogen ontvangen.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.