Discover the finest spaces
Delen

Seats2Meet Amersfoort CS is vanaf nu people@places

Geen ingewikkelde reserveringsprocedures en werken in een ruimte die bij jou past. Dat is het concept achter people@places. Sinds januari zit er ook een vestiging bij Amersfoort CS, namelijk people@places Amersfoort CS. Het groeiende bedrijf heeft daar Seats2Meet overgenomen.

“De persoonlijke warme sfeer die de Amersfoortse ontmoetingslocatie zo kenmerkt, past people@places als een jas.” Aldus commercieel manager Erik Werners. “Seats2Meet Amersfoort CS is een mooie aanvulling op het aanbod door de unieke centrale ligging en de grote diversiteit aan inspirerende zalen.” Voor vaste klanten verandert er niet heel veel. “Het vertrouwde team van medewerkers blijft aan en ook de naam Seats2Meet Amersfoort CS blijft vooralsnog op de gevel.” De nieuwste aanwinst heet nu wel people@places Amersfoort CS.

people@places Amersfoort CS

In de afgelopen negen jaar beleefden Elise de Bres en Tianne van Woudenberg als eigenaar van de Amersfoortse ontmoetingslocatie vele hoogtepunten. Maar ook een stevige en uitdagende coronacrisis. Gelukkig zijn ze daar doorheen gekomen en daarom vonden ze het juist nu een goed moment voor de overname.

Het concept

Het bedrijf people@places bestaat sinds 2016 en gelooft in het breken van de traditionele manier van werken in de zakelijke vastgoedmarkt. Alle locaties van people@places hebben flexibiliteit, kwaliteit en goede bereikbaarheid hoog in het vaandel staan. De locaties zijn verschillend, maar bieden allemaal hospitality, catering en technische faciliteiten.

Vooral in Midden-Nederland heeft people@places zichzelf het afgelopen jaar letterlijk en figuurlijk op de kaart gezet. Onder andere in Utrecht, Harderwijk, Culemborg, Almere, Naarden en Apeldoorn opende het bedrijf vestigingen met flexwerkplekken en vergaderzalen voor 2 tot 500 personen. De ambitie is om een landelijk netwerk van vergader- en werklocaties te realiseren. Vergaderzalen kunnen (online) per uur geboekt worden.

Binnenkort openen er ook nog locaties in Lelystad en Enschede.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.