Discover the finest spaces
Delen

Room25 is spectaculaire nieuwe vergaderloft in Zwolle

Zwolle is een creatieve vergaderloft rijker. Room25 doet niet onder voor de hippe locaties die we kennen uit de randstad en dat is precies waar eigenaar Jorrit Baerends zijn inspiratie vandaan haalde. Baerends: “Ik heb zelf een tijd in Amsterdam gewoond en gewerkt en daar zijn genoeg van zulke toffe plekken te vinden die je kan huren voor een dagdeel. Dat moesten we ook in Zwolle hebben!”

Er zijn uiteraard wel meer locaties in Zwolle, maar qua grootte en aankleding is Room25 uniek. “Er zijn andere creatieve ruimtes in Zwolle, maar ik wil een veel grotere ruimte aanbieden met een totaalplaatje”, vertelt Baerends. Het interieur doet in ieder geval niet onder voor een gemiddeld woonmagazine. Industrieel, modern en een tikje rauw zoals je tegenwoordig veel in de randstad ziet in winkels, kantoren en koffiezaken. Het sijpelt nu ook door naar buiten de randstad. En over koffie gesproken, ook daaraan is gedacht. “Ik heb flink geïnvesteerd in een goede koffiemachine en ook de lunch is goed geregeld door Franck Food om de hoek”, aldus de eigenaar.

Vergaderloft voor jezelf

Room25 is erg ruim met 160 m² en bevat een keuken, loungeplek met schommelbank, een vergadertafel van maar liefst negen meter lang en een breakout-ruimte om afgezonderd te kunnen werken. De ruimte is geschikt voor groepen van 6 tot 24 personen en dan heb je de hele loft tot je beschikking. Perfect voor die brainstormsessie, workshop, netwerkbijeenkomst of ander kleinschalig event. Net als de ruimte zijn ook de tijd en dag flexibel. Je kunt de ruimte zelfs ’s avonds en in het weekend huren, zolang het maar voor zakelijke gelegenheden is. Bij de huur krijg je namelijk ook de sleutel van het pand. Klaar met vergaderen en nog even een hapje of drankje doen? Dan loop je zo het centrum van Zwolle in voor een borrel of diner.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.