Discover the finest spaces
Delen

Rooftop-locatie DeDAKKAS Haarlem opent haar deuren

Eten, drinken en vergaderen met uitzicht op de historische binnenstad van Haarlem en op de achtergrond de duinen. Dat kan op het dak van de parkeergarage De Kamp waar rooftoplocatie DeDAKKAS  haar deuren opent.

De sfeer van een strandtent naar de binnenstad van Haarlem brengen, dat was de droom waar het voor de drie ondernemers Dennis, Victor en Jeroen mee begon toen ze op het (bijna altijd lege) dak van de parkeergarage stonden. En die droom is, mede met dank aan een succesvolle crowdfunding campagne, uitgekomen. Eindelijk, na vier jaar, wordt DeDAKKAS feestelijk geopend.

Eigen terras

DeDAKKAS is een groene en stedelijke plek geworden, waar je het hele jaar door terecht kunt voor eten, drinken, een fantastisch uitzicht en een plek om te vergaderen of bijeen te komen. In de grote glazen kas bevinden zich de bar en middenin de open keuken en kunnen gasten tussen het groen van de planten eten en drinken. Achter de keuken is een aparte ruimte die is af te huren is voor bijvoorbeeld een vergadering, met eigen stuk terras.

Buiten is een groot terras van maar liefst 345 vierkante meter gerealiseerd waar het hele jaar door events worden geprogrammeerd, in samenwerking met Haarlemse partijen, op het snijvlak van ondernemerschap, creativiteit, duurzaamheid en cultuur. Van yoga tot een filmfestival. Ook netwerkbijeenkomsten en mediadebatten gaan hier plaatsvinden. De nieuwe hotspot biedt daarmee een inspirerende plek voor bijeenkomsten.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.