Discover the finest spaces
Delen

Rent24 opent eerste Nederlandse locatie in Amsterdam

Rent24, de van oorsprong Duitse aanbieder van flexibele kantoorruimtes en werkplekken, opent haar eerste locatie in Nederland. Rent24 is gevestigd in de ruim 1100 m2 tellende Bridge Building in Bos en Lommer in Amsterdam en heeft naast werkruimtes verschillende mogelijkheden voor meetings en events.

De locatie beschikt over twee conference rooms, en stelt daarnaast de lounge area, Activity Room met keuken en de coworking ruimtes beschikbaar voor zakelijke evenementen. Later dit jaar opent een tweede vestiging in Amsterdam Centrum, in het historische Magna Plaza gebouw.

Rent24

Rent24 biedt productieve en inspirerende werkplekken en stimuleert met een shared economy community het onderling netwerken tussen de huurders. Naast flexibele werkplekken biedt rent24 daarom ook vergaderruimtes, events, een bar en lounge area aan hun leden. Huurders zijn automatisch lid van de community en kunnen onder andere gebruikmaken van die ruimtes. Daarnaast biedt het bedrijf intern een uitgebreide service op het gebied van administratie en creatie, zoals het uitbesteden van facturatie en grafisch design. Met een in-house funding team en de Innovation Academy – voor hackatons, bootcamps of mentoring – helpt het bedrijven ook werkelijk te groeien.

Robert Bukvic, Founder en CEO rent24: “Na de succesvolle start in Duitsland, met inmiddels vijf vestigingen is Amsterdam een belangrijke stap voor ons in de uitbreiding naar Europa. We kijken er erg naar uit om ons concept hier uit te rollen.” De vestiging in Bos en Lommer gaat van start met verschillende freelancers, startups en een modellenbureau en vanaf nu open voor freelancers, startups, middelgrote bedrijven en corporates. De werkplekken zijn te huur voor een vast bedrag per maand.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.