Discover the finest spaces
Delen

RAI Amtrium open voor restaurant THE ROAST ROOM

De langverwachte uitbouw van Amsterdam RAI, het Amtrium, is sinds deze week open voor bezoekers. Althans, gedeeltelijk: Het rotisserie restaurant THE ROAST ROOM opende deze week in het laagbouwgedeelte van de uitbouw.

Fine-dining

In de strakke uitbouw van het nieuwe gebouw van Amsterdam RAI kan vanaf nu genoten worden van mooie stukken vlees, burgers, vleeswaren en ambachtelijke worsten uit de eigen slagerij. Die slagerij bevindt zich op de begane grond van het restaurant, waar de slagers ook aan het werk te zien zijn. Op de begane grond is ook het brasserie-style restaurant THE ROAST BAR. Een verdieping hoger ligt de ROTISSERIE, het fine-dining restaurant.

“Op de kop van het vernieuwde Scheldeplein verwacht ik dat THE ROAST ROOM een open invitatie zal zijn aan de zakelijke gasten van de RAI, Zuidas en de buurt.”

Nieuw concept

Het restaurant is van Michiel en Saskia Deenink, eigenaren van Visaandeschelde dat tegenover het Amtrium ligt. “Het is voor mij een waanzinnige kans om op loopafstand van ‘Vis’, zoals wij Visaandeschelde noemen, een nieuw concept neer te zetten”, vertelt Michiel Deenink. “Met Visaandeschelde geef ik invulling aan mijn passie voor vis. Met THE ROAST ROOM wil ik mijn culinaire aspiraties op het gebied van vlees de ruimte geven. Op de kop van het vernieuwde Scheldeplein verwacht ik dat THE ROAST ROOM een open invitatie zal zijn aan de zakelijke gasten van de RAI, Zuidas en de buurt. De gasten kunnen er natuurlijk dezelfde kwaliteit en allure verwachten als bij ‘Vis’.”

Opening Amtrium

De officiële opening van Het Amtrium komt steeds dichterbij. Komende maand wordt de laatste hand gelegd aan de grote verticale kas, die gebruik wordt voor city farming. THE ROAST ROOM zal in deze kas in de toekomst van haar kruiden en groenten voorzien worden. Ook het evenementengedeelte is bijna klaar, in mei vindt het eerste event plaats in de nieuwe locatie. De officiële opening vindt plaats in begin juni.

[Foto’s: THE ROAST ROOM | RAI Amtrium]

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.