Discover the finest spaces
Delen

Popup restaurant in Undercurrent Amsterdam

Ook start er op 15 augustus een pop- up art gallery met gerecyclede kunst. Alles wat in Undercurrent te zien zal zijn is ook direct te koop.

Chef’s Table en Undercurrent slaan handen ineen
Undercurrent  en  Chef’s Table hebben voor twee maanden de handen ineen geslagen. Chef’s Table is bekend van het gelijknamige restaurant in Amsterdam Noord. Met lovende recensies staat het restaurant al vier jaar bovenaan de lijst op IENS.nl. Jeffrey Verwey van Chef’s Table zal met zijn team de gasten van Undercurrent verrassen met de voor deze gelegenheid laagdrempelige, klassieke keuken. Het restaurant is tot 1 oktober geopend. Vanaf volgende week zal Naleye Sultan Buddista, curator van  Recycling Industry er in opmaat naar  de Art & Design Recycling Fair 2014 alvast opvallend, bijzonder en verrassend werk van gerecyclede materialen tonen van diverse kunstenaars.

Voormalig informatiecentrum IJburg
Undercurrent is een architectonische blikvanger drijvend op het IJ. Het voormalige IJburg informatiecentrum, dat eigenlijk gesloopt diende te worden, is met bak en al  versleept naar Noord en een zegen voor een ieder die houdt van muziek, wijn en fantastisch eten. Met zijn hoge, glazen gevel en karakteristieke, industriële vormgeving heeft Undercurrent rondom indrukwekkend uitzicht op het centrum van Amsterdam en de NDSM werf.

“Zie de chef zelf aan het werk in de grote open keuken”

 

Undercurrent
Undercurrent is te vinden aan de Papaverweg t/o 54 in Amsterdam, op de kop van het Johan van Hasseltkanaal. Het is iedere dag geopend van 11.00 tot 01.00. Kijk voor de exacte ligging en bereikbaarheid op www.undercurrent.nl.

  • Zwevend terras op het zuiden
  • Inrichting  terras  door DCRT.nl
  • Direct aanleggen met je boot
  • Zonsondergang vanaf het  ruime lounge terras buiten
  • Zie de chef zelf aan het werk in de grote open keuken
  • Gratis parkeren direct naast de deur
  • Open elke dag tussen 11.00-01.00 uur
  • Reserveringen via www.chefs-table.nl
X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.