Discover the finest spaces
Delen

Oseven verlegt grenzen met eerste event in hangaar Vliegveld Hilversum

De Grote Hangaar van Vliegschool Hilversum als eventlocatie? Het bestuur van de vliegclub had eerder nog niet serieus over die mogelijkheid nagedacht. Totdat ze donderdag met eigen ogen zag wat voor pareltje ze in handen hebben. 

0sevenHRAFALTER

Explore

Ieder jaar presenteert cateraar Oseven haar nieuwste concept op het nieuwjaars event, waarbij het concept tot in details wordt doorgevoerd. Nodigde ze vorig jaar haar relaties uit in het voormalige Shell laboratorium A-Lab om het experimentele concept Edge te demonstreren – bediening in witte lab-jassen, drankjes in reageerbuisjes, etc. – dit jaar kregen bezoekers een paspoort en een ticket als uitnodiging om naar Vliegveld Hilversum te komen. Het thema: Explore.

0sevenHRAFALTER-6

0sevenHRAFALTER-7

0sevenHRAFALTER-3

Exotisch

De Grote Hangaar stond in het thema van verre reizen en avontuur. Smaakvolle gerechten uit landen over de hele wereld werden rondgebracht tussen de exotische planten en propellervliegtuigen. De zware schuifdeuren en ongeplijste wanden van de hangaar dienden als stoere achtergrond van de kleurrijke decoratiestukken. Al met al een zeer geslaagde combinatie.

Oseven en Vliegveld Hilversum zijn al in gesprek over een blijvende samenwerking voor de exploitatie van de hangaar bij evenementen.

0sevenHRAFALTER-17

[Foto’s: Ann Sophie Falter]

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.