Discover the finest spaces
Delen

Nog twee maanden geduld… en Hotel de Wageningsche berg opent haar deuren

De bouw van het hotel aan de Generaal Foulkesweg 96  te Wageningen verloopt op schema en er wordt hard gewerkt om het hotel van binnen en van buiten perfect in orde te maken. “Een uniek hotel openen is op zich al een hele uitdaging. Voor de schermen, maar ook achter de schermen. Denk hierbij aan aan het opstellen van de menukaarten, maar ook het implementeren van een reserveringssysteem, het samenstellen van feestelijke Kerstarrangementen en het aannemen van personeel.”

Naam restaurant in ere hersteld
De naam van het restaurant met een magnifiek uitzicht wordt ‘Restaurant Belmonte’. “Na een lange zoektocht zijn we erin geslaagd om te achterhalen welke naam het vroegere restaurant had en dat hebben we nu in ere hersteld. Daarbij betekent de naam Belmonte ‘mooie berg’, wat natuurlijk voor zichzelf spreekt.” De naam van de Brasserie wordt ‘No. 96, brasserie-lounge-bar’. Een moderne naam voor een prachtig nieuwe brasserie, op huisnummer 96, waar gasten onder andere terecht kunnen voor de kleinere kaart tot in de late uurtjes.

Gemotiveerd personeel gezocht
Wie interesse heeft om in Hotel De Wageningsche Berg te komen werken, kan contact opnemen. “We zijn op zoek naar gemotiveerd personeel met hart voor de zaak die de uitdaging aan willen om op een prachtige nieuwe locatie te komen werken.” Ondertussen stromen de reserveringen en offerte aanvragen binnen. Begin december worden de eerste gasten verwacht en vanaf begin volgend jaar staan de eerste bruiloften, jubilea en congressen gepland.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.