Discover the finest spaces
Delen

Nieuwste Wicked Grounds locatie: The Loft in Rotterdam

Wicked Grounds opent haar eerste locatie in Rotterdam. Na in korte tijd meerdere succesvolle locaties te hebben geopend in de hoofdstad, presenteert het jonge bedrijf nu The Loft, aan het Hofplein. Met uitzicht op de Hofpleinfontein, een overdaad aan natuurlijk licht, veel groen en strak design meubilair is The Loft een inspirerende locatie. De vele hoekjes en zitjes bieden de gast ruimte om zich even lekker terug te trekken, bij te praten of de inspiratie op zich in te laten werken. 

Gerwin Peters van Wicked Grounds vertelt: “We willen laten zien dat het ook anders kan. Een inrichting en sfeer die voelt als een huiskamer, met een persoonlijke service van het hoogste niveau. We merken dat hier steeds meer vraag naar is, want het aantal boekingen neemt hard toe.” Die toenemende vraag zorgt ervoor dat er hard gewerkt moet worden om aan de wensen van de gast te voldoen. Daarom breidt Wicked Grounds haar diensten uit naar Rotterdam, waar veel bedrijven hun hoofdkantoor hebben gevestigd. De nieuwe locatie beslaat ruim 300m2 en is gelegen op loopafstand van het centraal station.

The Loft

In The Loft staat een 9 meter lange eikenhouten tafel die ruimte biedt aan 32 personen. De ruim opgezette lounge area’s en bar zijn gecreëerd voor de break-out sessies en cateringmomenten. Ook beschikt de locatie over twee af te sluiten break-out ruimtes, waar acht personen in kunnen. In The Loft is alles aanwezig voor een succesvolle, inspirerende meeting: van een 75 inch smart tv’s, tot post-its en flip-overs. Daarnaast heeft de locatie biologische catering waarmee de gast gedurende dag van de juiste gezonde energie wordt voorzien. Het is een plug & play locatie, waar de hostessen alle zorgen uit de handen van de gast nemen.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.