Discover the finest spaces
Delen

De nieuwste hotspot van Leiden? Grand Café Pakhuis geopend

“Goed, betaalbaar en gezellig” is het credo van dit sfeervolle restaurant, gelegen in een monumentaal pand aan de Doelensteeg. Na een rigoureuze verbouwing is Pakhuis sinds 23 september 2013 “open for business” en biedt plaats aan 120 personen. Het interieur heeft een industriële vintage look gekregen en is tegelijkertijd warm en knus. Bij binnenkomst valt het oog op een brede bar met comfortabele barkrukken met links het ruime restaurant.

Van lunch tot evenement
Grand Café Pakhuis is de nieuwe locatie voor een lekkere lunch na college, een zakelijk diner en natuurlijk een gezellige avond met vrienden. Maar ook wanneer je wil werken met gebruik van de gratis wifi, gewoon een kopje koffie wilt drinken, snel wat wil eten of gezellig wil komen borrelen, ben je hier aan het goede adres. En schijnt de zon, dan zit je heerlijk comfortabel in de knusse tuin. Pakhuis gaat voor goede kwaliteit voor een schappelijke prijs: hoofdgerecht voor slechts € 12,50 of een 3 gangen diner voor € 25,00. Grand Café Pakhuis is door de ruime opzet ideaal om grotere groepen te ontvangen en dat maakt dit restaurant bij uitstek geschikt voor evenementen, zowel zakelijk als privé.

Praktische zaken
Grand Café Pakhuis is zeven dagen per week geopend, voor de lunch en het diner, maar dus ook voor een lekkere kop koffie of borrel. Het is gelegen aan de Doelensteeg 8, 2311 VL in Leiden. Reserveringen (aanrader!) zijn mogelijk op 071-513 66 66 of via de website.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.