Discover the finest spaces
Delen

‘Sneak preview’ en open borrel bij spiksplinternieuwe Zuiderstrandtheater

Het theater is nog niet officieel geopend, maar op maandag 25 augustus organiseert het Zuiderstrandtheater voor nieuwsgierige event professionals alvast een ‘sneak preview’. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het organiseren van congressen en evenementen? Dan bent u die dag van harte welkom om als één van de eersten een kijkje te nemen. Van 15.00 tot 19.00 uur zijn de deuren geopend en vanaf 17 uur wordt er een welkomstborrel ingeschonken.

Eerste Zuiderstrandborrel
Na de rustige en relaxte zomermaanden is de nazomer de perfecte tijd om weer eens bij te praten, vakantieverhalen uit te wisselen en hier en daar te netwerken. Tijdens de eerste borrel voor de branche krijgt u de gelegenheid het nuttige met het aangename te combineren en het nieuwe seizoen goed te starten.

 

“Tijdens de eerste borrel voor de branche krijgt u de gelegenheid het nuttige met het aangename te combineren.”

 

Zuiderstrandtheater
Het Zuiderstrandtheater is een spiksplinternieuwe, vrijstaande locatie aan de haven van Scheveningen. De locatie huisvest onder andere een theaterzaal met 1000 stoelen, 5 foyers (125 tot 400 m2) en een groot podium, dat ook als blackbox van ruim 500 m2 te gebruiken is. Feestavonden kunnen georganiseerd worden voor ongeveer 2000 gasten. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van het Zuiderstrandtheater.

Komen kijken
Heeft u interesse voor de sneak preview, meld u dan per mail aan en vermeld daarbij met hoeveel mensen u van plan bent te komen kijken.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.