Discover the finest spaces
Delen

Nieuwe vergaderlocatie De Vergaderkamer met eigen vlonder aan het water bijna open

Evenementen- en uitjesbureau LangedijkerUitje opent binnenkort de eigen vergaderlocatie De Vergaderkamer in Noord-Scharwoude voor onder andere kleinschalige vergaderingen, trainingen of workshops. Het bureau heeft al een vergadersloep en organiseert verschillende uitjes in de omgeving. “Het is geen standaard vergaderzaal maar heeft zowel binnen als buiten heerlijke zithoeken, grote houten tafels, een binnentuin en een royale vlonder aan doorgaand vaarwater”, vertelt eigenaresse Ruby Groen van LangedijkerUitje. 

De nieuwe vergaderlocatie zit in een voormalig veilingcafé dat nog tot 1973 een belangrijke plek was om te handelen. Ruby: “Het pand kwam te koop, werd gekocht door een ontwikkelaar en ik heb direct geïnformeerd wat de plannen waren en of wij op de optielijst konden worden gezet bij de makelaar. En zo geschiedde. Het stuk van het pand wat wij hebben gekocht ligt aan het doorgaand vaarwater en dat maakte dat we er geen moment over hoefden te twijfelen. Aansluitend op een vergadering kunnen we onze gasten gemakkelijk meenemen voor een betoverende vaart door natuurgebied het Rijk der Duizend Eilanden.” Op dit moment wordt het pand verbouwd en klaargemaakt als vergaderlocatie. “De vergadertuin en de royale steiger aan het water worden nu aangelegd en de raambekleding moet nog binnenkomen. Op het allerlaatste moment begint het afstylen tot in detail. Vervolgens hangt het van de coronamaatregelen af wanneer we echt gasten mogen ontvangen.”

De Vergaderkamer

De nieuwe vergaderlocatie van LangedijkerUitje, De Vergaderkamer, bestaat uit één ruimte die is ingericht in huiselijke sfeer. Ook is er een binnentuin waar je lekker wat kunt drinken of lunchen bijvoorbeeld. Bij meerdaagse heisessies of trainingen is het mogelijk om gebruik te maken van één of meerdere van de vier aanwezige slaapplekken. Je wordt altijd verwelkomd door een gastvrouw en er kan eventueel ook een spreker of dagvoorzitter voor je geboekt worden.

Wat de catering tijdens je meeting betreft, is er van alles mogelijk. De Vergaderkamer werkt samen met verschillende lokale ondernemers en kan een arrangement op maat voor je maken. Zin in een leuke activiteit na afloop van je meeting? Via LangedijkerUitje kun je allerlei activiteiten boeken zoals solexrijden, een high tea, yin yoga, een proeverij, kajakken en nog veel meer. Ook kun je bijvoorbeeld je trainingen even in een andere setting voortzetten in de vergadersloep van LangedijkerUitje.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.