Discover the finest spaces
Delen

Nieuwe meetingrooms en auditorium in Courtyard by Marriott Amsterdam

De transformatie van het Courtyard by Marriott Amsterdam Airport is compleet. De laatste kamers werden in juni opgeleverd daarmee is de uitbreiding met maar liefst 6000 m² een feit. Het hotel naast evenementenlocatie Claus in Hoofddorp was in 2002 één van de grote hotels rondom Schiphol. Door de uitbreiding kan het hotel weer meespelen op internationaal en zakelijk niveau. Er zijn in totaal 112 kamers toegevoegd, waarvan vier studio’s met extended stay faciliteiten, zodat het hotel nu over 260 kamers beschikt. Samen met maar liefst 15 meeting rooms en een nieuw auditorium voor 300 personen, biedt Claus Park Collection een nog completer aanbod voor grote (inter)nationale congressen en events.

“Het is nu een ‘resort’ waarin alle facetten aanwezig zijn voor een geslaagd zakelijk event”, vertelt Martijne Beekhuis, General Manager. “Vanaf het moment dat we open zijn zitten we vol. Vooral het auditorium met capaciteit tot 330 gasten is erg in trek. Daarnaast krijgen we direct hele goede reacties, daar zijn we heel trots op.” Naast de extra kamers en meeting rooms, heeft de uitbreiding en verbouwing gezorgd voor een betere verbinding met andere faciliteiten. Via de overdekte passage kunnen gasten zich nu gemakkelijker vanuit het hotel naar één van de ruimten in de naastgelegen evenementenlocatie Claus verplaatsen. Bijvoorbeeld voor een meeting, event en/of een diner of borrel in één van de horecagelegenheden. Beekhuis: “De overdekte passage tussen Claus en het hotel zorgt ervoor dat we nagenoeg één zijn en dat de synergie tussen ons nog duidelijker zichtbaar is voor onze gasten.”

Langer verblijf

Courtyard by Marriott Amsterdam Airport biedt nu onder andere ook Comfort King Rooms. Dit zijn kamers van 27m2 met alle een Smart TV met Guest Room Entertainment, Chromecast en mobile key-toegang voor Marriott Bonvoy-members. Ook zijn er vier gloednieuwe studio’s: extended stay kamers met een apart slaap- en woongedeelte die voor een langere periode geboekt kunnen worden. Perfect voor zakelijke internationale gasten die een tijdje willen blijven.

Ook is er gekozen voor duurzame oplossingen. “Naast het eigentijdse Europese interieur hebben we nadrukkelijke gekozen voor energiezuinige installaties. De nieuwe kamers zijn bijvoorbeeld volledig gasloos. Ook is gelet op slimme en energiebesparende oplossingen zoals oriëntatieverlichting, Smart TV’s en mobile keys. Daarnaast is de entree van het hotel vernieuwd en in de tuin aan de achterzijde een hele gave jeu-de-boulesbaan aangelegd”, vertelt Beekhuis.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.