Discover the finest spaces
Delen

Nieuwe locatie voor Supperclub in Amsterdam

Supperclub heeft een nieuwe locatie gevonden. In oktober loopt het huurcontract af voor de Amsterdamse locatie in de Jonge Roelensteeg, waar de club al meer dan twintig jaar is gevestigd. Deze week tekende Supperclub het huurcontract voor de voormalige theater- en concertzaal Odeon, ook in het centrum van Amsterdam.

Schitterende volgende stap

De Supperclub zocht al enige tijd een nieuw en fris onderkomen in de Nederlandse hoofdstad. Deze maand kwam Odeon naar voren, door de overname van het pand door vastgoedontwikkelaar Michael van de Kuit van de Nedstede Groep. Het monumentale pand in het centrum van Amsterdam werd voorheen geëxploiteerd door Amsterdam Village Company, exploitant van locaties als Hotel Arena en Neva in de Hermitage. “Met de verhuizing naar Odeon maken we een schitterende volgende stap. De centrale ligging, monumentale sfeer en indrukwekkende ruimtes bieden oneindig veel mogelijkheden voor de Supperclub en al haar toekomstplannen”, aldus eigenaar Bert van der Leden.

“De centrale ligging, monumentale sfeer, en indrukwekkende ruimtes bieden oneindig veel mogelijkheden voor de Supperclub en al haar toekomstplannen”

 

Restyling door Concrete

Odeon wordt voor Supperclub volledig gerestyled. De inrichting wordt verzorgd door het internationaal gerenommeerde ontwerpbureau Concrete. De verhuizing naar Odeon betekent ook een fikse uitbreiding voor de van origine Amsterdamse club: de nieuwe locatie is een stuk groter dan de locatie aan de Jonge roelensteeg. De komende tijd zal Supperclub zich samen met Concrete gaan buigen over de invulling van het pand.

[Foto: Supperclub]

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.