Discover the finest spaces
Delen

Nieuwe locatie voor rent24 in Magna Plaza Amsterdam

De coworking spaces blijven in Amsterdam als paddenstoelen uit de grond schieten. rent24, een van de grootste aanbieders in Europa, opent nu haar tweede locatie in de hoofdstad. De locatie mag er zijn: in het monumentale Magna Plaza, achter de Dam. De derde verdieping van het historische pand Magna Plaza is verbouwd tot een ruime werkplek met privé kantoorruimtes, vergaderruimte en een relax room.

De uitbreiding volgt al binnen een jaar na de opening van het eerste rent24 pand, in de Bridge Building in Amsterdam-West. In tegenstelling tot de vestiging in Amsterdam-West, richt deze locatie zich echter voornamelijk op het aanbieden van coworking plekken in één openbare ruimte. Ook kunnen zakelijke events gehost worden in de vergaderruimten en in de openbare ruimte. Op de nieuwe locatie aan de Spuistraat biedt rent24 zzp’ers, startups en ondernemers werkruimte met een ongedwongen huiskamersfeer. Ook deze locatie ademt volgens de organisatie ‘feel-good sfeer en creativiteit, gecreëerd met een urban interieur’.

rent24

Via rent24 kunnen members gebruik maken van het bestaande internationale netwerk, zich aansluiten bij de community en een beroep doen op mentoren van rent24 die de groei van hun bedrijf kunnen ondersteunen. “Het doel is om een prettige plek te bieden waar ondernemers en startups hun business zowel nationaal als internationaal kunnen laten groeien”, vertelt managing director van rent24 Nederland, Anja Wesbuer. “Hieruit ontstaat een waardevolle community. Niets moet, alles mag: members kunnen gemakkelijk connecties leggen met andere coworkers, maar hoeven niet met elkaar te praten. Het is belangrijkste is iedere member zich thuis voelt.”

Die community wordt gecreëerd door het organiseren van vrijdagmiddagborrels voor members en aanbieden van masterclasses en workshops die de ontwikkeling van bedrijven ondersteunen. Daarnaast kunnen startups en freelancers het wereldwijde netwerk van rent24 aanspreken.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.