Discover the finest spaces
Delen

Nieuwe locatie Classic Park maakt zich op voor opening in Paasweekend

Aan de A2 bij Boxtel wordt op dit moment de laatste hand gelegd aan de oplevering van het belevingscentrum dat beschikt over een automuseum, meerdere event- en congresruimtes en een restaurant.

Autobelevingswereld
Met nog iets meer dan een week te gaan is het bijna zover: de nieuwe autobelevingswereld Classic Park opent op 19 april, in het Paasweekend, haar deuren voor publiek. Het complex, gelegen aan de A2 bij Boxtel – tussen Eindhoven en ’s-Hertogenbosch – omvat een museum met ruim 120 klassieke- en exclusieve auto’s, meerdere event- en congresruimtes en een restaurant. De oppervlakte van het nieuwe complex inclusief park is ruim 30.000 vierkante meter, gelegen in de bosrijke omgeving van Het Groene Woud.

Events en congressen van 5 tot 5.000 personen
Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de inrichting van de locatie en de eerste klassieke auto’s worden het museum al binnengereden. De locatie zal zich gaan richten op het faciliteren van events en congressen van 5 tot 5.000 personen, zowel indoor als outdoor. Ook zullen er toertochten worden georganiseerd en is het automuseum en het restaurant, genaamd ‘Miglia Lounge’, zeven dagen per week te bezoeken.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.