Discover the finest spaces
Delen

Nieuwe locatie Classic Park beleeft succesvolle openingsweek

Tijdens de pre-opening kregen relaties, familie, omwonenden en de evenementenbranche de kans de splinternieuwe locatie te bewonderen, waarna het Paasweekend in het teken stond van de opening voor het grote publiek.

Ontdekken
Op woensdag was het aan relaties, familie, vrienden en omwonenden om de locatie als allereerste te ontdekken. Onder het genot van een hapje en drankje luisterden de aanwezigen geboeid naar de inspirerende woorden van eigenaar Anton van Dijke, burgemeester Mark Buijs en top autodesigner Harm Lagaaij. Vervolgens was het tijd voor The Great Show of Cars, waarbij een reis door de autohistorie werd gemaakt, begeleid door presentatrice Christel de Laat die op geheel eigen wijze een ode bracht aan de voorbij trekkende auto parade, in stijl afgesloten door een indrukwekkende performance van stemkunstenaar Niek Boes. Het was vervolgens aan niemand minder dan Harm Lagaaij om het officiële openingsritueel te voltrekken. Nederlands bekendste autodesigner reed met zijn formulewagen tussen de mensen door de zaal om vervolgens dwars door een papierenwand het museum binnen te rijden.

Dit was het officiële startschot voor de gasten om hem te volgen en de eerste stappen over de rode loper door het museum te zetten.

 

Kennismaking evenementenbranche
Op donderdag werd dit met de evenementenbranche nog eens dunnetjes over gedaan. Ook deze avond stond bol van show, netwerken en veel live muziek. Met georganiseerde rondleidingen kregen de gasten op deze dag de kans om alle details over de functionaliteit van de locatie te weten te komen. De reacties waren lovend. “Wat een gigantisch indrukwekkend project in deze tijd!” en “Echt een locatie waar niet alleen Brabant, maar heel Nederland op zat te wachten. Een meerwaarde voor de branche!” klonk het.

Publiek
Het Paasweekend opende Classic Park haar deuren voor publiek. Gasten uit het gehele land kregen de kans om het automuseum te bewonderen en een bezoekje te brengen aan het restaurant Miglia Lounge. Het weer werkte overwegend mee en dat zorgde ervoor dat het terras goed gevuld was en dat ook het parkeerterrein steeds meer op een automuseum begon te lijken. ‘We willen een jachthaven zijn voor klassieke autoliefhebbers en eigenaren. Een ontmoetingsplaats, waarbij in een fijne Bourgondische en natuurrijke omgeving genoten kan worden van unieke klassieke en exclusieve auto’s,” aldus eigenaar Anton van Dijke. “Een unieke locatie die geschikt is voor de meest uiteenlopende events. Of het nu gaat om een relatie-event, grootschalig congres of een familiedag, voor iedere aanvraag hebben we een passende invulling. Met 1000 gasten dineren tussen de auto’s in het museum? Geen probleem, wij regelen het,” voegt eventmanager Marco Wesdorp hier enthousiast aan toe.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.