Discover the finest spaces
Delen

Nieuwe locatie BAUT op Amsterdamse Zuidas

Na de Wibautstraat en het Stadionplein is ‘moving circus’ BAUT neergestreken op een nieuwe tijdelijke locatie: de Amsterdamse Zuidas. Na BAUT en BAUTZUID heet de nieuwste telg BAUTZUIDAS.

Van april tot december 2015 was BAUT gevestigd in de oude Citroën-garage op het Stadionplein. De volgende locatie is een leegstaand pand op de Prinses Irenestraat, waar over enkele maanden begonnen zal worden aan de bouw van het nieuwe kantoor van de Nationale Postcode Loterij.

Bautzuidas IMGP5950

bautzuidas IMGP5740

“Met het thema ‘all black’ keert BAUT terug naar waar het mee begon, een tikkeltje rauw en tegelijkertijd toch warm”

Rauw en tegelijkertijd warm

Werd op het Stadionplein gekozen voor een frisse uitstraling met de kleuren wit en blauw, in de nieuwe ‘wintereditie’ is gekozen voor het thema ‘all black’. “BAUT keert hiermee weer terug naar waar het mee begon, een tikkeltje rauw en tegelijkertijd toch warm”, zo laten medewerkers van het restaurant weten. “Met dank aan verschillende kunstenaars hebben we hier weer een vernieuwende twist aan kunnen geven die we ook in de kaart en gerechten door hebben kunnen voeren. Zo blijven we enerzijds ons best doen zowel in de service als het eten de verwachtingen te overtreffen en anderzijds de dynamische en toegankelijke plek te blijven die je van ons gewend bent.”

Bautzuidas barbistro

IMGP5809

IMGP5723

Events

Het restaurant is beschikbaar voor bijeenkomsten en evenementen. Het maximaal aantal personen waarvoor de ruimte kan worden ingericht is afhankelijk van de gewenste opstelling, met een maximum van 400 personen. Naast het restaurant heeft BAUTZUIDAS een aparte ruimte voor vergaderingen en private dinings.

Onlangs openden de eigenaren van het restaurantconcept ook een permanente locatie op de Wibautstraat, met de naam ‘Restaurant C‘.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.