Discover the finest spaces
Delen

Nieuwe industriële evenementenlocatie in Amersfoort opent haar deuren

Na de opening van Het Centraal Ketelhuis eerder dit jaar, opent de nieuwe industriële locatie Het Oude Magazijn haar deuren in de inspirerende omgeving van de Wagenwerkplaats. Te midden van monumentale panden, waaronder De Rijtuigenloods en het Centraal Ketelhuis, wordt het terrein verrijkt met een bijzondere locatie die mogelijkheden biedt voor uiteenlopende evenementen tot 250 personen.

Industrieel en stijlvol
Het volledig gerenoveerde Oude Magazijn dateert uit 1904 en is exclusief beschikbaar voor (zakelijke) bijeenkomsten, zoals congressen, seminars en vergaderingen. Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan het interieur, dat wordt verzorgt door dezelfde stylist die ook de look en feel van het naastgelegen Centraal Ketelhuis bepaalde. Een whitewash vloer, sloophouten statafels en kroonluchters zorgen voor een unieke ambiance in een rauwe en robuuste omgeving. Tevens wordt een romantische trouwzaal gerealiseerd.

“Het volledig gerenoveerde Oude Magazijn dateert uit 1904 en is exclusief beschikbaar voor zakelijke bijeenkomsten.”

 

Centraal Ketelhuis
De komst van de nieuwe locatie biedt ook perfecte mogelijkheden voor een evenement in combinatie met het naastgelegen Centraal Ketelhuis. Deze locatie die nu zes maanden geopend is, heeft een succesvolle beginperiode achter de rug. Evenals het Oude Magazijn beschikt deze locatie over een warme uitstraling. Beide locaties hebben een goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer (gelegen naast Amersfoort Centraal Station) en de auto en bieden gratis parkeergelegenheid.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.